Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja, maanrakennus- ja louhintatyöt

Haemme työnjohtajaa maanrakennus- ja louhintatöille Tampereelle.

Kohteena tulee olemaan Lahdesjärvelle rakennettava laaja monivuotinen teollisuusrakentamisen hanke. Rakennamme lisäksi esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin. Lisäksi Pirkanmaan yksiköllä on työn alla mm. yhtenäiskoulu Virroille, Sokos Hotel Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Työnjohtajana maanrakennus- ja louhintatöille johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä teollisuus- ja toimitilarakentamishankkeella. Päävastuualueenasi ovat maanrakennustyöt uudella alkavalla projektilla, jossa johdat ja koordinoit ensin louhintavaiheen töitä ja jatkossa perustusvaiheen- ja pintarakennusvaiheen töitä. Vankalle osaamisellesi on käyttöä jatkossa myös muissa vaiheissa ja/tai muilla projekteilla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeinä asioina ympäristöä ja työturvallisuutta. Sinulla on mahdollisuus osallistua työnsuunnitteluun ja -toteuttamiseen hankintavaiheesta alkaen, ja työmaan perustamisesta aina ulkoalueiden luovutukseen asti.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Taustoistasi riippuen voit johtaa töitä esim. vastaavana työnjohtajana, aluevastaavana tai vanhempana työnjohtajana, tai sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana.

Työpäällikkö Matti Sunell (p. 040 830 1151, matti.sunell@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Matin parhaiten soittamalla ja jättämällä viestin. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Työnjohtaja, maanrakennus- ja louhintatyöt

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus