Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja, olosuhdehallinta

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa! Haemme nyt työnjohtajaa Vantaan asennuspalveluihin. Olet mukana kehittämässä Cramon tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

TOIMENKUVASI

Olosuhdehallinnan työnjohtajan roolissa vastaat siitä, että asennuspalvelumme tarjoaa asiakkaillemme ammattitaitoista, tehokasta ja luotettavaa asennuspalvelua. Tarjoamme laaja-alaisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän asennuspalveluissa ja toimintamme kehittämisessä.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • johtaa asennuspalveluiden päivittäistä operatiivista toimintaa työmaiden olosuhdehallinnan osalta
  • toimia esimiehenä asennuksen ammattilaisille ja kehittää henkilöstön osaamista sekä huolehtia työturvallisuudesta
  • budjetoinnista ja taloudellisesta tuloksesta vastaaminen sekä asiakastyytyväisyyden seuranta
  • toiminnan jatkuva kehittäminen
  • työkokonaisuuksien etenemisen valvominen sekä osallistuminen itse suorittavaan työhön eri asennusvaiheissa

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimme tiedonhaluista ja aloitekykyistä persoonaa, joka tarttuu toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta:

  • kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja näyttöä rakennustyömaiden olosuhdehallinnan kokonaisuuksien hallitsemisesta
  • hyviä työnjohto-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • MS Office osaamista ja sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Katsomme eduksi rakennusalan korkeakoulututkinnon, kosteusmittaajan pätevyyden sekä englannin kielen taidon.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy on nikotiinivapaa yritys vuodesta 2020 alkaen. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa. Lisäksi olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen sekä Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta; Attitude, Boels As One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!  

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskennellä ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Henri Tavaststjerna, p. 040 671 1178 / henri.tavaststjerna@cramo.com

Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.

Työnjohtaja, olosuhdehallinta

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus