Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtaja, Padasjoen Metalli Oy


Padasjoen Metalli Oy on vuonna 1972 perustettu tilauskonepaja. Toimitilamme sijaitsevat Padasjoella, Taulun teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakaskuntamme koostuu tunnetuista laitetoimittajista, joilla ei ole omaa valmistusta tai jotka haluavat ulkoistaa osan omasta tuotannostaan. Käytössämme on nykyaikaiset koneet ja laitteet. Asianmukaista tuotantotilaa on yhteensä 5400 m². Toimintamme käsittää kone- ja laitevalmistusta, koneistustyötä sekä teräsrakenne- ja levytöitä. Suurin koneistettava kappale voi olla painoltaan jopa yli 30 Tonnia. Käytössämme on myös moderni raepuhallus- ja maalauslinja.

Etsimme nyt tehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA 

Työntekijöiden lähimpänä esihenkilönä vastaat työntekijöiden työpanoksesta sekä varmistat, että tuotteet valmistuvat suunnitellun aikataulun mukaisesti. Valvot ja ohjaat työn laatua, asetat tavoitteita ja motivoit työntekijöitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja löydät ongelmiin ratkaisut. Työskentelet luontevasti työnjohtotehtävissä ja hoidat asioita jämäkällä otteella. Pidät haasteista ja tartut toimeen sekä saat vietyä asiat loppuun saakka.

Odotamme Sinulta

  • konepajatuntemusta (hitsaus, koneistus)
  • aikaisempaa esimieskokemusta
  • soveltuvaa teknisen alan koulutusta 
  • kokonaisuuksien hallintaa ja päätöksentekokykyä
  • aikaisempi kokemus työnsuunnittelusta ja -kuormituksesta sekä niiden kehittämisestä on eduksi tehtävässä


Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää ja monipuolistaa osaamistasi sekä ympärille hyvän työporukan ”rautaisia” alan ammattilaisia. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen, p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Työnjohtaja, Padasjoen Metalli Oy

17500 Padasjoki
Vakituinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus