Skip to main content

Työnjohtaja Pieksämäki

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme työnjohtajaa VR FleetCaren Tavaravaunupalveluihin Pieksämäen konepajalle.  

Tavaravaunupalveluissa tehdään rautatiekaluston huoltoja ja viankorjausta sekä rautatiekaluston modernisointi-, muutostyö- ja valmistusprojekteja.

Työnjohtajan tehtäviisi kuuluu tuotantoalueesi esimiestyö ja henkilöstöasiat. Vastaat kaluston kunnossapitotöiden läpiviennistä tuotantosuunnitelmien mukaisesti, tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti.

Sinulla on

 • tekninen koulutus
 • hyvät tietotekniset valmiudet
 • vahva kokemus tuotannon esimiestyöstä ja liikkuvan kaluston kunnossapidosta
 • luonteenomaista toimia tiimin esimiehenä ja ympäristössä, jossa tilanteet vaihtelevat
 • taitoa kannustaa, motivoida ja kehittää tiimiäsi 

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko? 
Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Vesa Pylkkänen puhelimitse 040 863 7816 tai sähköpostitse vesa.pylkkanen@vr.fi

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Työnjohtaja Pieksämäki

Pieksämäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus