Skip to main content

Työnjohtaja putkisto Fineweld Oy:lle

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa yhden isoimmista tilauksista Kemiin.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin.

Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kemissä käynnissä olevaan projektiin teollisuusputkiston

TYÖNJOHTAJAA

Vastaamaan projektin ja tiimisi johtamisesta, töiden organisoinnista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Työsi sisältää projektin seurantaa ja raportointia, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa ja nopeaa reagointia asioihin. Teollisuusputkiston työnjohtajana toimit noin 15 työntekijän suorana esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi työmaapäällikölle. Teet tiiviissä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa. Lopullinen tehtävän kuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimisi projektin tavoitteisiin. Omaat kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme: - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Työnjohtaja putkisto Fineweld Oy:lle

Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus