Skip to main content

TYÖNJOHTAJA Raisioon

FSP - For Surface Protection tarjoaa teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessit tuotteen koko elinkaarelle – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka. FSP on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä ja tavoitteenamme on kasvaa alalla maailman suurimmaksi ulkoistettujen pintakäsittelypalveluiden kumppaniksi.

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana työtehtäviisi tulevat kuulumaan työntekijöiden johtaminen ja ohjeistus sekä työnteon edellytysten varmistus. Työssäsi vastaat asiakkaiden laatukriteerien täyttymisestä, aikatauluista sekä tuotannon järjestelyistä. Sinä olet linkki myynnin, logistiikan ja materiaalihallinnon keskipisteessä ja varmistat osastojen välisen yhteistyön sujuvuuden. Työnkuvaasi kuuluu olennaisena osana myös rautaisen ammattilaistiimin resurssien ohjaaminen ja kehittäminen optimaaliseen kasvuun. Työtä tehdään alustavasti työnjohtajana 2 vuorossa. Tuotanto pyörii 3 vuorossa, jossa kussakin on noin 20 henkilöä. 

Hakijoilta odotamme koulutusta / kokemusta tekniseltä alalta. Työnjohtotehtäviin edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista esihenkilötehtävistä. Isoksi eduksi näemme erityisesti pintakäsittelyalan koulutuksen ja / tai työkokemuksen. Hakijalta toivomme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme hyvähenkisen tiimin vetovastuuta tunnettujen brändien parissa yrityksessä, jossa panostetaan työn laatuun ympäristöä säästävällä tavalla. Työsopimus on vakituinen. Hakeaksesi tehtävään, klikkaa oheista linkkiä ja jätä työnhakuprofiilisi meille jo tänään – haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Muista liittää mukaan CV palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anton Grönholm puh. 050 576 0194, joka tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 9:00-15:00.

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TYÖNJOHTAJA Raisioon

Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
21200 Raisio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti