Skip to main content

Työnjohtaja, Sievi Hyvinvointitilat Oy

 

Sievi Hyvinvointitilat Oy on osa suomalaista Sievi Group -rakennuskonsernia. Olemme hoivarakentamiseen erikoistunut hankekehittäjä, rakennuttaja ja rakentaja. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset palveluntuottajat, kunnat, kaupungit sekä kolmas sektori, kuten yhdistykset ja säätiöt. Olemme luotettava ja työntekijöistään huolta pitävä työnantaja. Voimme ylpeänä todeta, että työntekijätyytyväisyys on meillä korkealla tasolla. Viimeisimmän työntekijäkokemusmittauksen eNPS-pistelukemaksi saimme 87. Meillä voidaan hyvin, töitä tehdään ammattimaisessa ympäristössä, jossa vallitsee vahva me-henki! 

Vastaava työnjohtaja/työnjohtaja, haluamme sinut luotsaamaan hoivahankettamme Vantaalle, Sipooseen tai Rajamäelle. Alkavat kohteet ovat laajudeeltaan noin 700-2000 m2, tulevaa projektiasi tarkennamme yhdessä, tilanteesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, meille on tärkeää pitää kiinni uteliaista ja motivoituneista osaajista. Toivommekin, että olet osa huippuporukkaamme, myös tulevissa hankkeissamme! Työt pääset aloittamaan kesän korvalla.  

Vastaavan työnjohtajan tehtävässäsi toimit työmaan toimitusjohtajana. Arvostamme positiivista asennettasi, sitoutumistasi ja paneutumistasi työhön. Tunnistat itsestäsi ahkeran ja tunnollisen tyypin, ja asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia. Sinulla on aito palo johtaa projektia suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti sekä valvoa, että asiakkaalle lupaamamme korkea laatu toteutuu. Ajattelet työntekijöiden parasta ja työturvallisuus on sinulle sydämen asia. Olit sitten urasi alkuvaiheilla tai kokenut konkari, meille ratkaisevaa on asenteesi, halusi oppia ja kehittyä osaksi hoivarakentamisen parhaimmistoa. 

Kohteitamme

Meillä pääset hyödyntämään koko organisaatiomme ja vakiintuneiden kumppaniemme ammattitaitoa. Työmaan toimitusjohtajana haluat auttaa sekä tiimiäsi että yhteistyökumppaneitamme onnistumaan. Tehtävänäsi on poistaa laadukkaan rakentamisen esteet. Ymmärrät, että esimiestehtävä on palvelutehtävä. Sinulle on luontaista johtaa työmaaorganisaatiota edestäpäin, omalla esimerkilläsi. Kunnioitat viranomaismääräyksiä ja arvostat laadukasta suunnittelua. Haluat toimia niiden mukaan ja teet aktiivisesti töitä, jotta sidosryhmien yhteistyö on sujuvaa ja palvelee laadukasta työmaan rakentamista.

Tarjoamme huippupaikan vuokrattavien erityisasumisen ja hoivakiinteistöjen rakentamisessa, kasvavassa liiketoiminnassa. Liiketoimintamme kasvoi 140 % vuonna 2021, kaikki valmistuneet hoivahankkeemme ovat toteutuneet sovitussa aikataulussa ja virheettömällä luovutuksella

Me tarjoamme sinulle:

  • Ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön, joka tukee ja auttaa sinua menestymään työssäsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti. 
  • Kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme huolta. 
  • Reilun kuukausipalkan ja tulospalkkion menestyksekkäästä ja laadulla tehdystä työstä. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi!
  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet ja mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun. 
  • Vapautta ja vastuuta hyvässä porukassa, jossa saat äänesi kuuluviin.

Sievi-perheessämme työskentelee jo yli 120 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Rekrytointia Sievi Hyvinvointitilat Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut ti-ke klo 13–15.

Pyydämme lähettämään ansioluettelon (ja hakemuksen) palkkatoiveineen Rekrytointitallin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=275

 

 

Työnjohtaja, Sievi Hyvinvointitilat Oy

Sievi Hyvinvointitilat Oy
Uusimaa
01900 Nurmijärvi
Vantaa
Sipoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

T2H
Helsinki
Eezy Oyj
Lappeenranta