Skip to main content

Työnjohtaja, teollisuuden sähkö- ja automaatio

Etsitkö vakituista esimiestason työsuhdetta teollisuuden sähköautomaation puolelta? Hienoa, lähde kehittämään ja kehittymään kansainväliseen yritykseen ja luomaan yhä parempaa huomista!

Haemme nyt pikaisella aikataululla teollisuuden sähkö- ja automaation kunnossapitoon TYÖNJOHTAJAA Kajaanin talousalueelle.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan isompien voimalaitosten kunnossapidon ylläpitotehtävien työnjohdosta, jolloin varmistat loppuasiakkaan tuotantoprosessin sujuvuuden. Tulet toimimaan kunnossapitotiimin esimiehenä ja vastuullasi on myös korjaustyön johtaminen asiakaskohteissa.

Odotamme sinulta

- insinööritasoista tutkintoa tai sähkö- ja automaation vastaavaa tutkintoa
- Kokemusta työnjohtotehtävistä sekä tuotantolaitosympäristöistä
- Erinomaisia IT taitoja ja automaatio-osaamista
- kuvien lukutaitoa sekä talouden tunnuslukujen ymmärrystä

Tarjoamme sinulle

Vakituisen työtehtävän luotettavassa kansainvälisessä sähköalan yrityksessä. Tehdystä työstä maksetaan kokemuksesi mukainen motivoiva palkka etuineen. Pääset osaksi luotettavaa isompaa konsernia sekä mahdollisuuden kehittymään alalle sekä kehittämään tuotantolaitosten toimintaa.

Oletko valmis ottamaan urallasi seuraavan askeleen? Tule rohkeasti johtamaan isompia teollisuuden kunnossapidon projekteja ja tekemään merkityksellistä työtä. Työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Kilpeläinen, +358 504444495, markus.kilpelainen@sihti.fi

Työnjohtaja, teollisuuden sähkö- ja automaatio

Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus