Skip to main content

Työnjohtaja, teräsrakentaminen

Etsitkö metalliteollisuuden parista seuraavaa steppiä urallasi ja tunnet jo konepajateollisuuden toimintaa. Hienoa! Haemme nyt perinteikkääseen konepajaympäristöön TYÖNJOHTAJAA teräsrakentamisen tiimiin Kajaaniin.

Tehtävässäsi tulet toimimaan asennustiimin työnjohtajana teräsrakentamisen ja prosessiputkistojen parissa ja vastaat projektien kokonaisvaltaisesta läpimenosta. Valvot ja pidät huolen kaikista työturvallisuuteen ja työolosuhteisiin liittyvistä asioista. Tehtävässäsi tuet resurssointi, aikataulu- ja kustannustavoitteiden organisoinnissa ja saavuttamisessa. Työt alkavat toukokuussa 2021 ja kyse on vakituisesta työsuhteesta asiakasyrityksemme palveluksessa.

Odotamme sinulta

- kokemusta teollisuuden putki / putkistotehtävistä ja ymmärrystä tig, putkistohitsauksesta
- Insinööritasoista koulutusta alalta (eduksi katsotaan hitsauskoordinaattorin koulutus)
- hyvää organisointikykyä, ongelmanratkaisukykyä sekä järjestelmällisyyttä
- teknisten kuvien lukutaitoa sekä talouden tunnuslukujen ymmärrystä

Tarjoamme sinulle

vakituisen työpaikan luotettavassa Kainuulaisessa konepajassa, missä työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Tehdystä työstä maksetaan kokemuksesi mukainen kiinteä ja motivoiva kk-palkka etuineen. Saat lisäksi hienon mahdollisuuden lähteä kehittämään toimintaa ja kehittymään alalle.

Mikäli arvostat vahvoja perinteitä ja hyvää tekemisen meininkiä, tässä voisi olla urasi seuraava steppi. Tule rohkeasti luotsaamaan teräsrakentamisen projektit onnistuneesti maaliin ja palvelemaan isompia teollisuuden asiakkuuksia.

Lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään kuitenkin 30.4. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Rekrytoinnista vastaa Rekrytointipalvelu Sihti ja lisätietoja tehtävästä antaa Paavo haverinen p. 050 444 4482/ paavo.haverinen@sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Paavo Haverinen, paavo.haverinen@sihti.fi

Työnjohtaja, teräsrakentaminen

88600 Sotkamo
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus