Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Työnjohtaja vauriokorjaamolle Klaukkalaan

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialan kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Haluaisitko sinä kaivertaa InCarin kasvutarinaan oman puumerkkisi? Siihen on nyt tarjolla loistava tilaisuus, sillä etsimme asiakkaamme InCarin riveihin motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa Klaukkalan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen, tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. asiakaspalvelusta, päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöillemme antaen heille parhaimmat mahdolliset onnistumisen edellytykset työhönsä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Koska InCar haluaa olla toimialan kehityksen edelläkävijä, yritys huolehtii siitä, että ammattilainen osaamisesi kulkee askeleen aikaansa edellä mm. InCar-akatemia toiminnalla, jossa voit suorittaa mm. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon joustavasti oman työsi ohessa. Työkavereiksesi saat mukavan, osaavan ja kannustavan työyhteisön, joka on kaiken toiminnan perusta. Sinulle mahdollistetaan myös joustavat työehdot, joiden myötä pääset vaikuttamaan oman työsi ja aikataulusi suunnitteluun. Valtakunnallisena yrityksenä InCar tarjoaa myös monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia sekä yritys– että konsernitasolla. Vakavaraisena työnantajana InCar tarjoaa myös laadukkaan työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Mitä toivoisimme sinulta?

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on InCarin toiminnan kivijalka. Siksi toivoisimme, että omaisit asiakas- ja ratkaisukeskeisen palveluasenteen. Lisäksi olet avoin ja myyntihenkinen joukkuepelaaja, mutta pidät myös itsenäisestä työskentelystä. Olet jo päässyt näyttämään osaamistasi autokorjaamomaailmasta esim. työnjohtajan, peltisepän tai automaalarin tehtävissä ja tiedät kuinka hyödyntää sitä yrityksen toiminnan aktiivisessa kehittämisessä. Olet parhaimmillasi tilanteissa, joissa pitelet montaa lankaa hyppysissäsi ja luot itsenäisesti ratkaisuja. Lisäksi kykenet oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä, tavoitteellinen ja oikeudenmukainen. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksesi.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian verkkosivuillamme www.amiko.fi. Työsopimus solmitaan sinun ja asiakasyrityksemme välillä – me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön!

Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Työnjohtaja vauriokorjaamolle Klaukkalaan

01900 Nurmijärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus