Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnjohtajaksi Terästyö JK & JK Oy:lle

Terästyö JK & JK Oy on palvellut asiakkaitaan teräsrakenteiden valmistuksen ja teollisuuden kunnossapidon töissä jo vuodesta 1991. Pienestä pajasta on kasvanut nykypäivän tarpeisiin vastaava moniosaaja, joka tarjoaa erikoisosaamista teollisuuden, liikenneverkkojen kuin kiinteistöidenkin tarpeisiin. Kasvutarinaansa jatkava yritys tunnetaan kautta maan terästöiden suoraselkäisenä ja sanansa mittaisena ammattilaisena. Pääset tutustumaan yritykseen tarkemmin osoitteessa: https://terastyo.fi/

Etsimme asiakkaallemme suorarekrytointina TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimispisteelle.

Työnjohtajan tehtävässä toimit työntekijöiden lähiesimiehenä ja johdat omalla esimerkilläsi päivittäistä arkea. Toimit tärkeänä linkkinä johdon ja tuotannon välissä varmistaen tuotannon sujuvuuden. Työnjohtajan yhtenä tärkeänä työtehtävänä toteutat myös tarjouslaskentaa, josta toivomme sinulla olevan vahvaa osaamista.

Terästyö JK & JK tarjoaa sinulle vastuullisen työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään omalta osaltasi yrityksen toimintaa. Työssäsi sinua tukee johdon lisäksi myös tuotannonpuolella kokeneet tiimivetäjät. Voit olla esimerkiksi kokeneempi tarjouslaskija, joka haluaa kehittyä työnjohdollisiin tehtäviin, tai voit olla kerryttänyt kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja haluat kasvattaa osaamistasi tarjouslaskennan parissa. Yritys tarjoaa sinulle teknisten työvälineiden lisäksi laajan vapaa-ajan vakuutuksen sekä rennon ja menestyvän työyhteisön.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta työnjohdon työtehtävistä
  • Kokemusta tarjouslaskennasta
  • Vahvaa metallialan taustaa
  • Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoa
  • Asiakaspalveluasennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy vahvaa metallialan taustaa käytännön työtehtävistä ja työnjohdosta sekä tarjouslaskennan parista. Työskentelet tuloksellisesti ja haluat ohjata työntekijöitä kohti yhteisiä tavoitteita. Pystyt itsenäisiin päätöksiin ja olet työssäsi vastuuntuntoinen sekä tarkka. Lähestyt ongelmia ratkaisukeskeisesti, tulet toimeen kaikenlaisten persoonien kanssa ja pidät asiakkuuksien hoitamisesta. Työssäsi käytät sujuvasti myös Microsoft Officen sovelluksia. Välillä työsi voi viedä sinut toiselle paikkakunnalle, joten toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.11.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtajaksi Terästyö JK & JK Oy:lle

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti