Skip to main content

Työnjohtaja linjasaneeraus kohteisiin

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toiminnassamme korostuvat asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä vahva halu sitoutua projektien laadukkaaseen toteutukseen alusta loppuun saakka. Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä ja haluttu kumppani.  

Etsimme mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajia. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 3 vuoden työkokemusta työnjohtajan tehtävästä. Aiempi kokemus linjasaneerauksista ja korjausrakentamisesta ovat hyödyksi tässä tehtävässä kuten myös soveltuva rakennusalan koulutus.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluu mm. työmaan töiden organisointi ja työmaan henkilöstön resursointi sekä perehdyttäminen, kulunvalvonta ja ostolaskujen tarkastus. Vastaat työmaan turvallisuudesta ja varmistat omalta osaltasi ajallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen. Ylläpidät työmaalle tilattavien materiaalien/kalusteiden huolto- ja käyttöohje kansioita. Sinulla on esimiestaitoja ja esimieskokemusta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Omaat työmaalla tarvittavien it-ohjelmistojen ja laitteiden käyttötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa yrityksessä, jossa arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja omatoimisuutta. Työilmapiiri on kannustava ja viihtyisä ja tukenasi on rakennusalan ammattilaisista koostuva tiimi, joka varmistaa onnistumisesi monipuolisissa projekteissa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetä hakemuksesi meille sähköpostiin rekry@renovari.fi tai kotisivujemme kautta www.renovari.fi/rekrytointi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Nissinen p. 050 441 2725 tai jaana@renovari.fi

 

 

Työnjohtaja linjasaneeraus kohteisiin

Renovari Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus