Skip to main content

Työnsuunnittelija sähköautomaatioon

Boliden Harjavalta hakee työnsuunnittelijaa sähköautomaatioon

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2020 tuotannon arvo oli 1,6 miljardia euroa.

 

Tehtävät

Kunnossapidon työnsuunnittelijana vastuullesi kuuluvat sähköautomaatiotöiden budjetointi, suunnittelu, aikataulutus ja asennusvalvonta. Tehtäviisi kuuluu myös kunnossapidon kehittämistä sekä vuosihuolto- ja projektitöiden suunnittelua. Ohjaat osaamisellasi sähköautomaatiokunnossapidon resursseja sekä töitä tukemaan tuotantoprosessejamme.

 

Koulutus ja vaatimukset

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on soveltuva sähköalan koulutus, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kunnossapidon perusteet hallussa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä eri osastojen sekä alihankkijoiden kanssa. Arvostamme käytännön kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai työnsuunnittelutehtävistä sekä kunnossapitojärjestelmän tuntemusta.

 

Tule meille töihin!

Tule kehittämään ja toteuttamaan toimintaamme osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Tarjoamme sinulle erittäin kattavat henkilöstöedut hyvi vointisi tueksi niin töissä kuin vapaa-ajalla sekä jatkuvasti eteenpäin kehittyvän työyhteisön, jossa viedään muutosta eteenpäin tulevien sukupolvien hyväksi – ylpeästi ja yhdessä!

Työnsuunnittelija sähköautomaatioon

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen, Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus