Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työnsuunnittelija,aut.

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme motivoitunutta ja systemaattista

KÄYNNISSÄPIDON TOIMIHENKILÖÄ (TYÖNSUUNNITTELIJA/KÄYNNISSÄPITOMESTARI, S/A)  
Metsä Boardin Simpeleen tehtaalle

 

Millainen työ sinua odottaa?

Toimit Simpeleen tehtaan sähkö- ja automaatiokäynnissäpito-organisaatiossa. Vastaat työnsuunnittelusta tai kunnossapidon työnjohtamisesta. Tehtävään kuuluu huolehtia alueesi työturvallisuudesta sekä vastata osaltasi tehtaan prosessilaitteiston käytettävyydestä ja kunnossapidosta. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

 

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (ins. amk tai vastaava). Voit olla vasta valmistunut tai kokenut. Tärkeintä on halu kehittyä ja olla mukana uudistamassa työskentelytapoja. Odotamme myös, että osallistut aktiivisesti oman osaamisen kehittämiseen, liittyivät ne esimiestaitoihin tai teknisiin asioihin. Mahdollinen sähköpätevyys katsotaan eduksi.

Miksi Metsä Board Simpele?

Meillä Simpeleellä on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työporukka. Tehtaalla saadaan tuloksia aikaan yhdessä ja yksin ei tarvitse asioiden ja tehtävien kimpussa pyöriä. Huolehdimme tehtävän vaatimasta osaamisesta onnistumisien varmistamiseksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tehdaspalvelupäällikkö Vesa Hurskaiselle (050 454 6711)

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 24.10.2021

Työnsuunnittelija,aut.

56800 Rautjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja