Skip to main content

Työntekijä Hesburger Kontula

Hei,

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!

Hesburger Helsinki Kontula etsii nyt ravintolatyöntekijöitä vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla 30-90h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa.

Työtä tehdään hymyssä suin niin aamu, väli kuin iltavuoroissakin, työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin. Tässä tehtävässä on tarjolla pääsääntöisesti kaikkia vuoroja. Etsimämme työntekijä on täysi-ikäinen tai täyttää 18 vuotta kuluvana vuonna.

Työajat ovat joustavia, otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon myös vapaa-aikasi tarpeet. Meille tärkeää on yhteen hiileen puhaltaminen, jos sinä joustat , mekin joustamme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä - siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin. Tehdään yhdessä sinusta Iloisen Palvelun Ammattilainen!

Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa.

Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme.

Tarjoamme sinulle mukavan ja luotettavan työpaikan, aivan loistavat työkaverit ja esimiehet sekä joustavuutta työvuoroissa. Tarjoamme sinulle myös lukuisia henkilöstöetuja, kattavan työterveyshuollon, E-Passin, hyvästä työstä palkitsemme sinua Skandinavian Outdoorin upeilla tuotteilla, ruokaedun , liikuntaetuja jne, ihan vain muutamia tässä mainitaksemme. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, mutta hyvä ja iloinen asenne sekä halu työskennellä asiakkaidemme kanssa on edellytys työssä menestymiseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme iloinen ja reipas henkilö, otathan pikaisesti yhteyttä, kerromme työhaastatteluissa mielellämme lisää tästä kivasta työpaikasta.

WWW-osoite: http://www.hesburger.fi
Yhteystiedot: Linda Heikkinen linda.heikkinen@hesburger.fi 0444809243
Työpaikan osoite: Lirokuja 1, 00940 HELSINKI
Palkkaus: Maran tesin mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.12.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 16.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11567905

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijä Hesburger Kontula

Burger-In Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti