Skip to main content

Työntekijä tiedonsiirtoprojektiin

Meillä on paikka auki numeroiden parissa työskentelystä nauttivalle ja tarkkasilmäiselle henkilölle tiedonsiirtoprojektissa OP Ryhmällä Helsingissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä tehdään kokoaikaisesti vuoden 2022 loppuun saakka - jatko tämän jälkeen on mahdollinen.

Projektissa työskennellään tiiviisti Excelillä tehtävän painottuessa datan siirtoon ja lukujen kuljettamiseen eri taulukoiden välillä. Sujuvien Excel-taitojen lisäksi työssä tarvitaan yleisesti hyvää MS Officen ohjelmien hallintaa. PowerBI:n hallitseminen on etu, mutta tämän saloihin myös perehdytetään.

Tehtävässä menestyy tarkalla työskentelyotteella sekä numerotarkkuudella varustettu henkilö. Työ sopii rutiininomaisista töistä tykkäävälle huolelliselle tyypille, kenellä pysyy hyppysissä sekä pikkutarkat yksityiskohdat kuin suuret kokonaisuudetkin.

Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan ammattimaiseen ja innostuneeseen työporukkaan, jossa puhalletaan yhteen hiileen tulosten aikaansaamiseksi. Perehdytys työhön tapahtuu Helsingissä Vallilan konttorilla, perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka, työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa. Tribedolaisena saat työhyvinvointia tukevat kattavat henkilöstöedut käyttöösi!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta [email protected]


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijä tiedonsiirtoprojektiin

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti