Skip to main content

Työntekijöitä joulusesonkiin, Kruunu Herkku, Juva

Joulun tunnelmaa tuovat ruokien tuoksut ja maut. Haluaisitko osallistua näiden herkkujen matkaan suuresta modernista keittiöstä koteihin ja ravintola-asiakkaille? Hae mukaan joulusesonkiin nyt ja varmista paikkasi!

Etsimme Kruunu Herkku Oy:lle Juvalle

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ

joulusesonkiin seuraaviin tehtäviin:

- Lämpimän keittiön avustavat tehtävät
- Kylmän keittiön avustavat tehtävät
- Pakkaamon työt
- Lähettämön työt

Kruunu Herkun työntekijänä olet osa iloista ja energistä tiimiä, joka tuottaa laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista ja lähettää ne eteenpäin suomalaisten arkeen ja joulupyhiinkin.

Lämpimässä keittiössä valmistetaan nimensä mukaisesti lämmintä ruokaa, kuten joulun aikaan erilaisia laatikoita, joiden valmistukseen pääset mukaan. Mahdollisen kokemuksesi ruuanlaitosta katsomme eduksesi. Työ tapahtuu lämpimissä olosuhteissa ja töissä tarvitaan myös hyvää kuntoa.

Kylmäkeittiön puolella taas työskennellään viileässä lämpötilassa ja valmistetaan esimerkiksi erilaisia salaatteja ja wrappeja. Työskentelyssä tärkeää onkin huolellisuus, nopeus sekä tarkkuus. Tähänkin työtehtävään sisältyy astioiden nostelua, joten peruskunnon on hyvä olla kunnossa.

Pakkaamon puolella sinulla tulisi olla valmiudet opetella tarvittavien laitteiden käyttö, mutta laitteet ovat hyvin selkeitä käyttää. Työntekijältä toivotaan ripeää otetta työhön sekä nopeutta ja tarkuutta pakkaamisessa.

Lähettämössä työtehtäviin kuuluu keräilyä ja jakelua osana hyvää työporukkaa. Työntekijältä toivotaan huolellisuutta, ripeyttä ja oikeaa reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8–22 välisenä aikana, mutta kiireisimpänä aikana töitä tehdään kolmessa vuorossa eli myös öisin.

Työskentely tapahtuu osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot korostuvat työpäivissä ja positiivisen tekemisen meiningin tulisi säilyä kiireestä huolimatta. Tehtäviin perehdytetään, joten tärkeintä on reipas asenteesi ja halusi oppia uutta. Työvuoroja myös räätälöidään tilanteesi ja mahdollisuuksien mukaan.

Pääsesonki alkaa itsenäisyyspäivästä ja jatkuu jouluun saakka. Jonkin verran työntekijöitä tarvitaan myös ennen huippusesonkia ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa Kruunu Herkulla työskentelyä esimerkiksi loma-aikoina ja muissa tulevissa henkilöstötarpeissa!

Edellytämme sinulta

Reipasta ja iloista asennetta
Aktiivista otetta työhön
Oma-aloitteisuutta
Tiimityötaitoja
Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa
Arvokasta työkokemusta
Hyvän perehdytyksen
Mahdollisuuden työllistyä useisiin sesonkeihin
Tilaisuuden olla osana tehokasta työtiimiä

Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kiinnostuitko?

Voisiko tässä olla juuri sinulle sopiva työ joulukuulle? Lähde mukaan Kruunu Herkun vauhdikkaaseen sesonkiin!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään sitä mukaa - toimithan siis nopeasti!

Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi

Työntekijöitä joulusesonkiin, Kruunu Herkku, Juva

Etelä-Savo
51900 Juva
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus