Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työntekijöitä sesonkiin Kaskipuu Oy:lle

"Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta."

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ alkavaan sesonkiin. Sesonkityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät muun muassa tuotteiden viimeistelyä, varustelua sekä  kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan.
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, kello 6-22 välillä. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sovitusti myöhemmin keväällä ja työtä on tarjolla alustavasti elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijäpersoona, käy jättämässä hakemus tehtävään GoOn:n nettisivujen kautta. Hakuaika sulkeutuu 20.2.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen, +35840 820 6963, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työntekijöitä sesonkiin Kaskipuu Oy:lle

Jyväskylä
43300 Kannonkoski
43900 Kinnula
43800 Kivijärvi
43700 Kyyjärvi
44800 Pihtipudas
44500 Viitasaari
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti