Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työntekijöitä teollisuuteen

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja hyvällä työmotivaatiolla varustettuja tekijöitä teollisuuden eri tehtäviin Forssaan!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle, minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi ja minkälainen työmatka olisi sinulle sopivin kulkea?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän! Jätä siis avoin hakemuksesi jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon ja hyvä fyysinen kunto, koulutus ja työkokemus etsimistäsi työtehtävistä katsotaan eduksi.

Oletko sinä tulevaisuuden Baronalainen? Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaa kun sopivia paikkoja ilmaantuu.

Hae paikkaa viimeistään 08.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Työntekijöitä teollisuuteen

Barona Teollisuus
30300 Forssa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus