Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työpäällikkö

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Työnkuvasi

Työpäällikkönä työskentelet monipuolisissa ympäristörakentamisen hankkeissa. Tehtäviisi kuuluu vastata hankkeiden eteenpäin viemisestä oman suunnitteluryhmän ja asiantuntijoiden sekä työmaaorganisaation kanssa. Olennaisena osana tehtävänkuvaa on rakentamisen eri vaiheissa olevat hankkeet ja niihin liittyvät urakkalaskenta, kustannusseuranta, projektiseuranta, raportointi sekä ennusteiden laatiminen.

Rakennustoimintamme sisältää infrarakentamisen lisäksi mm. kaatopaikkojen ja käsittelyalueiden rakentamista, joissa pyrimme soveltamaan infrarakentamisen uusia materiaaliteknologioita käyttämällä mm. uusiomateriaaleja. Lisäksi tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat erilaiset kunnostushankkeet mm. pilaantuneiden maa-alueiden ja kaatopaikkojen kunnostustyöt sekä vesienkäsittelyyn liittyvät hankkeet. Toimitamme pilaantuneita maa-aineksia sekä purkujätteitä käsiteltäväksi omiin käsittelykeskuksiimme eri puolilla Suomea. Varsinainen toimipaikkasi voi olla Riihimäki tai jokin muu toimipaikkamme Suomessa.

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevan henkilöstön kanssa. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja ammattitaitoisen henkilöstön tuki. Tuemme kehitystäsi ja otamme tehtävissäsi huomioon vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Olennainen osa toimenkuvaa on työskentely projektien talouden suunnittelun ja seurannan tehtävissä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Arvostamme valmiutta ja halua oppia uusia asioita sekä positiivista asennetta. Otat asioista selvää ja etsit ratkaisuja sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävään sisältyy käyntejä eri puolilla Suomea sijaitseville työmaillemme. Työskentelysi sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, sen tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Virtanen, p. 050 386 6107. Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.10.2021

Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Työpäällikkö

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus