Skip to main content

Työpäällikkö, jakeluverkot

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Eltel Networks Oy:n Power-liiketoiminta etsii nyt työpäällikköä Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa helmikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpäällikkö toimii jakeluverkkotiimissä yhteistyössä tiimipäällikön kanssa vastaten töiden ohjauksesta, resursoinnista, dokumentoinnista, aikatauluista, johtamisesta, taloudellisesta kannattavuudesta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden ja tilaajan kanssa. Työpäällikön alaisuudessa toimii tilanteesta riippuen 5-15 asentajaa. Työpäällikön vastuulla on lisäksi turvallisuus- ja ympäristöasiat.

Tehtävä sijoittuu Palvelutyöt -tiimiin, joka sähköistää lähes kaikki Helsingin pien- ja keskijänniteliittymät. Työ on monipuolista ja työkohteet vaihtuvat tiheään. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden työpäälliköiden, suunnittelijoiden ja maanrakennusyksikkömme kanssa ja varmistat, että työmaat viedään läpi turvallisesti ja tehokkaasti. Osallistut myös mittariasennuksen työnjohtotehtäviin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan tutkintoa sekä esimiesvalmiuksia. Voit olla koulutukseltasi sähköinsinööri tai kokenut verkostoasentaja. Sähköverkkoihin tai mittarointiin liittyvän kokemuksen katsomme eduksi. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Odotamme suomen kielen sujuvaa osaamista.

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja omaa erinomaisen asiakaspalvelutaidon sekä haluaa aktiivisesti kehittää itseään. Tämän lisäksi sinulla tulisi olla hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelutapa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen sekä haastavan työn mukavassa ja yrittäjähenkisessä työyhteisössä. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.1.2022. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Oskari Piispa, puh. 040 311 3241, email oskari.piispa@eltelnetworks.com.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks

Eltelin esittelyvideo

Työpäällikkö, jakeluverkot

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus