Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työsuojelu- ja riskienhallintapäällikkö

Haluatko ottaa uuden askeleen urallasi?
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen.

Haemme TYÖSUOJELU- ja RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen HR-palveluihin Mäntsälään.

Työsuojelu- ja riskienhallintapäällikkönä työskentelet kuntayhtymän henkilö- ja työturvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä operatiivisen riskienhallinnan parissa. Vastaat henkilöstön työkyky-, työhyvinvointi ja työsuojeluasioiden kehittämisestä, seurannasta ja raportoinnista sekä koordinoit työterveyshuollon ostopalvelutoimintaa ja organisaation valmiussuunnittelua. Toimit henkilöstöjohtajan alaisuudessa ja Riskienhallintatiimin asiantuntijoiden esihenkilönä.

Parhaat edellytykset tehtävään antaa riittävä sosiaali -ja terveydenhuollon toiminnan tuntemus, kokemus työsuojelutehtävistä sekä rohkeus ajatella työsuojelutoimintaa laajasti ja uudella tavalla. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja, kokonaistavaltaista näkemystä työsuojeluasioista sekä toimeenpanokykyä. Arvostamme myös kokemusta kouluttajana toimimisesta sekä työskentelystä verkostoissa ja esihenkilötehtävissä.

Tehtävässä onnistumistasi ovat varmistamassa koko HR-palvelujen henkilöstö, erityisesti ammattitaitoinen Riskienhallintapalvelut tiimi. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevalla on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.7-23.7. HR-päällikkö Kirsi-Maria Keiholehti, puh. 040 304 7012. Hakuaika on 14.7. - 9.8.2021 kello 15.00. Haastattelut tulemme pitämään viikolla 33, 18.8 ja 19.8. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Voit tutustua Etevan toimintaan tarkemmin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=NWiU2CEtqyA

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: 14.7-23.7. HR-päällikkö Kirsi-Maria Keiholehti, puh. 040 304 7012
Työpaikan osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 14.7. - 9.8.2021 kello 15.00. Haastattelut tulemme pitämään viikolla 33, 18.8 ja 19.8. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.
Ilmoitus jätetty: 14.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työsuojelu- ja riskienhallintapäällikkö

Mäntsälä
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti