Skip to main content

Työsuojelupäällikkö, Hämeenlinna/ Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan tai Tampereelle

TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ

Opintovapaan sijaiseksi ajalle 15.8.2022-15.9.2023. 

Päätehtäväsi on kehittää ja ylläpitää Patrian työsuojelu- ja turvallisuusjärjestelmää (jäljempänä ”työsuojelu”) ISO45001 mukaisesti omalla vastuualueellasi. 

Tähän kuuluvat mm. seuraavat tehtävät:

  • Työsuojelun toimintaohjelman tiedottaminen, toteuttaminen ja päivittäminen sekä täytäntöönpano.
  • EU:n ja Suomen työsuojelulainsäädännön sekä viranomaisohjeistuksen seuranta soveltuvin osin sekä näiden vaikutuksien arviointi Patrian toimintaan.
  • Patrian työsuojelun raportointi ja raportoinnin kehitys sovituilta osa-alueilta.
  • Suunnitella työsuojelukoulutuksia, valmistella niihin materiaalia sekä toteuttaa koulutuksia.
  • Tehdä työsuojelun riskinarvioita, suunnitelmia riskien pienentämiseksi ja opastaa henkilöstöä työsuojeluun liittyvissä asioissa.
  • Määritellä, rakentaa ja ylläpitää soveltuvin osin Patrian työsuojelumetriikkaa ja raportointia.
  • Raportoida ja analysoida tapaturmat sekä työskennellä yhdessä henkilöstön kanssa tapaturmien ennaltaehkäisemiseksi

Työsuojelupäällikkö toimii työnantajan edustajana työsuojeluasioissa ja järjestää työsuojelun yhteistoiminnan sovituilla yhteistoimintatyöpaikoilla. Hän pitää yhteyttä tarvittaessa paikallisiin työsuojeluviranomaisiin sekä työterveyshuoltoon. Työsuojelupäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä toisten työsuojelupäälliköiden kanssa ja tarvittaessa sijaistaa näitä.

Voit valita toimipaikaksi joko Hämeenlinnan tai Tampereen. Työ edellyttää viikoittaista oloa (1–2 pv/vko) kummallakin paikkakunnalla. Lisäksi vastuualueeseen kuuluvat Helsingin ja Espoon toimipisteet.

Odotamme sinulta kokemusta työsuojelupäällikkönä toimimisesta, työsuojelun lainsäädännön ja vaatimusten sekä ISO45001 -standardin tuntemusta. Osaat toimia kaikkien henkilöstöryhmien, viranomaisten ja työterveyshuollon kanssa. Pystyt myös joustavasti liikkumaan Tampereen ja Hämeenlinnan väliä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän osana monipuolista Patria Operations QEHS tiimiä. Tehtävässä saat paitsi vastuuta ja vapautta, myös osaavan työyhteisön tuen ja Patria-konsernin henkilöstöedut. Voit myös tutustua Patrialaisiin tarkemmin täällä: https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/tutustu-patrialaisiin

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vice President QEHS, Juha Kuismanen, 040 869 2450 (arkisin klo 16-17), juha.kuismanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.


Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Työsuojelupäällikkö, Hämeenlinna/ Tampere

Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
534,1 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus