Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Työsuojelupäällikkö Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito

Kiinnostaako sinua työ kansainvälisesti korkeatasoisessa organisaatiossa, jossa työskennellään yhteiskunnan hyväksi ja ihmisten parhaaksi?

Oletko asiakaslähtöinen työsuojelun ammattilainen ja haluatko olla mukana rakentamassa työyhteisöjä johdon ja esimiesten HR-kumppanina?

Haemme TYÖSUOJELUPÄÄLLIKKÖÄ HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalan Henkilöstöjohdon tiimiin Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito tulosyksikön työalueelle.

Keskeisimpiä työsi painopisteitä ovat mm:

- Tuet johtoa ja esimiehiä strategisten tavoitteiden ja henkilöstöjohtamisen toteuttamisessa

- Toimit työnantajan edustajana yhteistyössä HR-päällikön kanssa työhyvinvointia työsuojelua, työkykyä ja yhteistoimintaa koskevissa asioissa

- Perehdyt työpaikan työolosuhteisiin ja huolehdit ajantasaisen tiedon välittämisestä työpaikan turvallisuuteen, terveellisyyteen ja muihin työhyvinvointiin vaikuttavista asioista

- Toimit asiantuntijana kehittämistyöryhmissä organisaatioin sisällä ja valtakunnallisesti

- Toimit työkykyvastaavan asiantuntijaroolissa työkyvyn tukiprosesseissa sekä työkykyvastaavien verkostossa

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja päätät hakea niin toivomme, että olet innostunut ja aktiivinen HR-kumppani, jolle on luontaista työskennellä verkostomaisessa organisaatiossa erilaisilla rajapinnoilla.

Tehtävässä sinulta tarvitaan oma-aloitteisuutta, ketterää ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä edistää työsuojeluasioiden hoitamista palvelumallilla. Tämän lisäksi tehtävässä suoriutumisessa sinua auttavat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä taito viestiä selkeästi ja käyttää eri viestintätyökaluja. Arvostamme työkokemusta monipuolisista vastaavista tehtävistä, henkilöstömäärältään isossa työnantajaorganisaatiossa.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän merkittävän terveydenhuolto-organisaation henkilöstöjohdon ryhmässä. Esimiehenäsi toimii HR - kumppanitoiminnan henkilöstöpäällikkö ja teet tiivistä yhteistyötä HR-kumppaneiden, esimiesten, työsuojeluvaltuutettujen ja työsuojeluparien sekä ulkoisten toimijoiden kanssa. Tehtävä on vakinainen ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää hakuajan loppuun 26.8.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta vaativista tehtävistä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-kumppanitoiminnan henkilöstöpäällikkö Tiina Auranne, 040 612 5923, 17.8.2021 klo 15.00–16.00, 23.8.2021 klo 14.00–16.00.

Työsuojelupäällikkö Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus