Skip to main content

Työtä opiskelijoiden eduksi – Tule Tuudolle tekemään tiliä!

Haluatko tehdä töitä opiskelijoiden eduksi? Jos kyllä, kannattaa jatkaa lukemista. Kerromme sinulle lisää Tuudosta ja siitä, millaista työskentely kanssamme on!

Mitä me teemme?

Rakennamme digitaalista palvelualustaa opiskelijan arjen tarpeisiin. Oulun yliopistolta alkunsa saanut Tuudo-mobiilisovellus helpottaa opiskelijoiden arkea jo 25 korkeakoulussa Suomessa, ja kasvamme kansainvälisesti myös Latinalaisessa Amerikassa. Menestyksekäs toimintamme perustuu raudanlujaan kokemukseen, ammattitaitoon sekä uskoon oman työmme tärkeydestä, unohtamatta tervettä nöyryyttä ja halua menestyä alamme parhaana.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme nyt aloittavalle motivoituneelle työntekijälle TAKUUPOHJAPALKAN myyntituloksesta riippumatta! Työ on palkitsevaa, koska oma panostus ratkaisee. Tuotteiden myynti on helppoa koska tarjoamamme palvelut ovat kilpailukykyisiä ja edukseen erottuvia.

Tarjoamme sekä osa- että kokoaikaista työtä. Osa-aikaisilta työntekijöiltä toivomme vähintään 80 tuntia työntekoa kuukautta kohden. Työ sijoittuu klo 8 - 16 välille.

Miten me teemme töitä?

Startup-hengessä tiivis työporukkamme saapuu joustavasti toimistolle aamun aikana. Joku keittelee kahvit, joku valitsee teetä tai yerba matea keskihyllyltä. Silloin tällöin keittiön pöydälle ilmestyy pullaa tai suklaata. Joku varmasti kehtaa ottaa viimeisen palan.

Toimistolla toimivat yhteistyössä Tuudon johto, myyntitiimi, sovelluskehittäjät ja jokapaikanhöylät.

Vaikka jokaisen työ on itsenäistä, ei se koskaan ole yksinäistä; kaikki tuudolaiset työskentelevät saman käytävän varrella, joten apua, tukea tai huumoria löytyy minkä tahansa oven takaa.

Myyntitiimiläisenä lähin kaveri on sermin takana, aina valmiina neuvomaan tai naurattamaan. Puhelin nousee kaikilla usein ja estoitta, muttei koskaan hampaat irvessä. Jokainen myyjä on omien asiakkaidensa account manager, ja parhaimmillaan asiakkaasta tulee tuttu ja tärkeä. Meidän myyntitiimissämme jokainen myy omalla tavallaan ja persoonallaan saaden samalla kaiken tarvitsemansa tuen ja ohjauksen.

Epätyypillisesti tyypillistä Tuudossa on se, että teemme työmme vakavasti, muttemme vakavissamme. Olemme tiivis ja (musta)huumorintajuinen perhe, jolle on tärkeää toistemme tukeminen ja tuloksen tekeminen. Tuudon toimistolla työn ja huvin rajat häilyvät, mutta tulos määräytyy siitä yhteisestä vastuusta, jonka jokainen tuudolainen ottaa: Me olemme tekemässä töitä opiskelijan eduksi.

Mitä toivomme sinulta?

- Hyviä kommunikointitaitoja ja ulospäin suuntautunutta asennetta
- Motivaatiota työntekoon
- Kiinnostusta myynti- ja asiakaspalvelutyöhön

Nippelitiedot työstä

- Kilpailukykyinen palkkaus
- Aidosti palkitseva provisiomalli
- Monipuolinen ja kiinnostava tuote
- Jatkuva koulutus ja tuki työllesi
- Viihtyisä työympäristö ja rento tekemisen meininki
- Etätyömahdollisuus

Mikäli ihastuit, innostuit tai kiinnostuit: lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen ville.mustalahti@tuudo.fi sopiaksesi haastatteluajan. Otsikoi hakemuksesi Tuudo - nimesi. Vastaamme puhelintiedusteluihin klo 9-15. Tilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella Oulun yliopiston kampuksella Linnanmaalla. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

Ville Mustalahti
Liiketoimintajohtaja
050 3313 295
ville.mustalahti@tuudo.fi

Työtä opiskelijoiden eduksi – Tule Tuudolle tekemään tiliä!

Tuudo Oy
Oulu
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 12.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus