Skip to main content

Työterveyshoitaja

Oletko terveyshuollon ammattilainen ja toivot työhösi uutta näkökulmaa? Tai oletko joskus ajatellut työskenteleväsi yrityksen integroidussa työterveyshuollossa?

Haemme työterveyshoitajaa Valmet Työterveyden Järvenpään toimipisteeseen. Tämä on kokonaan uusi tehtävä ja työterveys saa samaan aikaan vahvistusta myös uudesta työterveyslääkärin toimesta. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Työssäsi vastaat Valmetin työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista osana moniammatillista tiimiämme mukavassa työyhteisössä.

Osaavaan henkilöstöömme Valmet Työterveydessä kuuluu parin kymmenen ammattilaisen tiimi yrityksen neljällä omalla työterveysasemalla. Pienemmillä paikkakunnilla hankimme työterveyspalvelut palveluntuottajilta. Olemme yritystä monipuolisesti ja joustavasti palveleva joukko työterveyshuollon osaajia. Olemme innostuneita työstämme, jonka suola on tiivis ja vaikuttava yritysyhteistyö. Odotamme, että tulet vahvistamaan omalla osaamisellasi Valmet Työterveyden toimintaa.

Toivomme, että olet aloitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Me tarjoamme sinulle ammatillisesti erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, jonka ohessa pääset kehittämään integroitua työterveyshuoltoa. Lisäksi saat kansainvälisen yrityksen kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta 6.8.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa Valmet Työterveyden tiimiin!

Annamme mielellämme lisätietoja

Anne-Mari Svensk, vastaava työterveyslääkäri p. 050 317 4161 keskiviikkona 23.6. ja 7.7. klo 16-17.
19.7.2021 alkaen Sari Tauni-Hintikka, vastaava työterveyshoitaja, p. 050
3170719.

Tähän tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiin! www.valmet.com/careers

Työterveyshoitaja

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus