Skip to main content

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 500. Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Haemme Työterveys -yksikköön

KOLMEA TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ 

ERIKOISLÄÄKÄRI / Helsinki, Oulu, Turku, Tampere tai Kuopio

Osallistut työterveyteen ja työterveyshuollon toimintaan liittyvien tutkimus- ja kehittämishankkeiden toteuttamiseen sekä uusien hankkeiden suunnitteluun ja toimeenpanoon osana moniammatillista tutkijatiimiä. Lisäksi toimit kouluttajana Työterveyslaitoksen koulutuksissa ja osallistut asiantuntijatehtäviin osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Työskentelypaikkakunta on valittavissa Työterveyslaitoksen toimipisteiden välillä. 

Lisätiedot: Tutkimuspäällikkö Hanna Hakulinen p. 043 824 1072 ja hanna.hakulinen@ttl.fi 

ERIKOISLÄÄKÄRI / Tampere

Toimit työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkäreiden kouluttajalääkärinä ns. Työterveyslaitosjaksolla kliinisessä potilastyössä Työlääketieteen poliklinikalla ja muussa koulutustoiminnassa. Lisäksi toimit kouluttajana Työterveyslaitoksen koulutuksissa ja osallistut tutkimus- ja asiantuntijatehtäviin osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Ylilääkäri Kirsi Koskela p. 043 820 0452 ja kirsi.koskela@ttl.fi

ERIKOISLÄÄKÄRI / Helsinki

Tehtävässä toimit kouluttajalääkärinä työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa moniammatillisen kouluttajatiimin jäsenenä. Lisäksi osallistut tutkimus- ja kehittämishankkeisiin työterveyden aihealueella ja toimit asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Tuotepäällikkö Helena Särkänlahti p. 043 824 4044 ja helena.sarkanlahti@ttl.fi

Tehtävissä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa ja syvällistä osaamista ja työkokemusta työterveyshuollon alalta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, verkostoitumiskykyä ja kehittämisaktiivisuutta. Kokemus tutkimus- ja kehittämistyöstä katsotaan eduksi tutkimuspainotteisessa tehtävässä. Koulutuspainotteisissa tehtävissä arvostamme osaamista ja kokemusta kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkkoympäristössä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti liikuntaan viikossa.

Oletko sinä yksi tiimimme uusista jäsenistä? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen ti 30.11.2021 mennessä, osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävänkuvien yhteydessä mainitut yhteyshenkilöt sekä johtaja Eva Helaskoski p. 046 851 2432 ja eva.helaskoski@ttl.fi

 

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Helsinki
Oulu
Turku
Tampere
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus