Skip to main content

Työterveyslääkäri ABB Vaasan työterveyshuoltoon

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Liity joukkoomme ABB:llä luomaan tulevaisuutta, jossa innovatiiviset digitaaliset tekniikat tuovat puhtaamman energian yhä useamman ulottuville.

Etsimme työterveyslääkäriä työterveyshuoltoon ABB:lle, Strömberg Parkiin, Vaasaan. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työterveyslääkärin työhön hyvin toimivalle työterveysasemalle. ABB:n työterveysasemalla on hyvä resurssitilanne, kokeneet kollegat ja erittäin mukava työyhteisö. Työterveysyhteistyö asiakasorganisaatioiden kanssa toimii erittäin hyvin. Arvostamme ja järjestämme sekä sisäistä että ulkoista koulutusta. Yksikkömme myös kouluttaa työterveyshuollon erikoislääkäreitä. Työterveyslääkärin toimi tulee auki eläkkeelle jäämisen vuoksi.

Vastuualueesi:
- Työterveyslääkärin tehtävä moniammatillisessa työterveystiimissä.
- Työterveysyhteistyö asiakasorganisaation kanssa.

Taustasi:
- Olet lääketieteen lisensiaatti, työterveyshuollon erikoislääkäri tai olet kiinnostunut työterveyshuollosta.
- Odotamme sinulta aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä.
- Potilaasi odottavat sinulta jatkuvuutta potilas-lääkärisuhteessa. Vuorovaikutus eri kulttuuritaustaisten henkilöiden kanssa on osa mielenkiintoista työtäsi.
- Työskentelykielenä on suomi ja englanti.

Lisätietoja meistä:
Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä.

ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia.

Työterveystiimimme on ammattitaitoinen, kokenut ja olemme mukavaa porukkaa. Meillä pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja vaikuttamaan siihen haluamallasi tavalla. ABB panostaa työterveyteen ja työterveyshuollon kehittämiseen. Käytössämme on uudet hyvin toimivat toimitilat ja modernit työvälineet. Työterveysasema sijaitsee Vaasassa Strömberg Parkissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

WWW-osoite: http://www.abb.fi
Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antavat johtava työterveyslääkäri Elina Kupiainen puh. +358 50 3323 884 sekä työterveyslääkäri Nina Pöyry, puh. +358 50 3357749.
Työpaikan osoite: Sähkömäki 4 E, 65320 VAASA
Palkkaus: -
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.06.2021
Jätä hakemus: Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 30.6.2021 mennessä osoitteessa https://careers.abb/finland/fi/job/77499855/Työterveyslääkäri-ABB-Vaasan-työterveyshuoltoon. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com
Ilmoitus jätetty: 09.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Työterveyslääkäri ABB Vaasan työterveyshuoltoon

ABB
Vaasa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus