Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työterveyslääkäri K-ryhmään

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI KESKOLLE

Haluatko lähteä toteuttamaan Keskon strategiaa yhdessä osaavan ja innostuneen työterveystiimimme kanssa ja tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä?
Keskon omassa työterveyshuollossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä liiketoimintaa ja tehdä saumatonta yhteistyötä työntekijöiden, esihenkilöiden ja Keskon johdon kanssa laadukkaan työterveyshuollon palvelun tuottamisessa.

Sinun paikkasi
Täydennämme lääkäriresurssejamme hakemalla työterveyshuollon erikoislääkäriä tai pätevöitynyttä työterveyslääkäriä kokoaikaiseen työsuhteeseen Kesko-konsernin omaan työterveyshuoltoon Kalasataman K-Kampukselle.

Konsernina panostamme entistä enemmän systemaattiseen Wellbeing & Safety- toimintaan, jolla edistetään työterveys-, hyvinvointi - ja työturvallisuuskokonaisuutta. Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti sekä omassa työterveyshuollossamme että valtakunnallisesti palveluntuottajien kanssa. Nykyiseen osaavaan yksikköömme kuuluu moniammatillinen, tosi mukava joukko työterveyshuollon osaajia: työterveyslääkäreitä (8), työterveyshoitajia (11) ja työfysioterapeutteja (3) sekä työterveyssihteerit (3) ja työterveyspsykologi. Tiimimme jäsenenä olet valmis laittamaan itsesi peliin ja annat selkeän suunnan. Luotat ihmisiin ja toimit suoraan, avoimesti ja rehellisesti.

Meillä asiantuntijat ovat viihtyneet pitkään ja keskolaisena Sinulla on monia työsuhteeseen liittyviä etuja.
Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Arvomme on ”asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme”.

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa mielellään johtava työterveyslääkäri Johanna Larkio 050-3489536, johanna.larkio@kesko.fi tai vastaava työterveyslääkäri Janne Anttila p. 040-5516585, janne.a.anttila@kesko.fi

Toivomme sinun laittavan hakemuksesi oheisen linkin kautta 23.12.2021 mennessä. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostitse. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

-----
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Työterveyslääkäri K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja