Skip to main content

Työturvallisuuskulttuurin asiantuntija

Boliden Mines etsii

Työturvallisuuskulttuurin asiantuntijaa

Boliden Mines Työturvallisuus- ja terveysosastolle

Oletko erikoistunut terveyden ja turvallisuuden edistämiseen ja kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä mielenkiintoisella alalla? Meillä on työpaikka sinulle! Boliden Mines etsii asiantuntijaa työturvallisuusosastolle, joka vastaa osaltaan toimipaikkojemme työturvallisuuden parantamisesta.

Boliden Mines työturvallisuusosasto on asiantuntijaosasto, joka tukee ensi kädessä toimintamme paikallisia työturvallisuusorganisaatioita Ruotsissa, Suomessa ja Irlannissa. Tehtävään kuuluu edistää jatkuvia parannuksia työturvallisuuden alalla sekä toimia työturvallisuutta koskevien asioiden tukena Boliden Mines johtoryhmälle. Tavoitteena on kehittää toimintamme terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä tekijöitä. Tämän vuoksi on tärkeää, että meidän yksiköillä on korkea luottamus osastoon ja että tämän alueen osaamisemme on huippuluokkaa. Samalla käymme vuoropuhelua ja teemme yhteistyötä eri yksiköiden kanssa niiden tarpeiden ja haasteiden edellyttämällä tavalla.

Etsimme työturvallisuuden sekä organisatorisen ja sosiaalisen työympäristön (OSA) asiantuntijaa, ja lisäksi arvostamme osaamista johtajuuden alalla.

Toimenkuva

Toimenkuvaasi kuuluu olla strategisena tukena turvallisuuskulttuuriin ja organisatoriseen ja sosiaaliseen työympäristöön (OSA) liittyvässä ennakoivassa työssä.

Työhön voi kuulua informaatiomateriaalin ja ohjeiden laatimista, alaan liittyvän koulutuksen järjestämistä sekä osallistumista turvallisuuskulttuurin ja OSA-työhön liittyviin projekteihin. Tehtävään kuuluu suunnitella työturvallisuuskulttuurin edistämistä Bolidenin toiminnassa. Tehtävä edellyttää pysymistä ajan tasalla hyvistä työtavoista ja tutkimustuloksista, jotta tietoa turvallisuuskulttuurista ja OSA:sta voidaan jakaa edelleen organisaation sisällä. Tehtäviisi kuuluu myös olla mukana verkostossa, jossa osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Koulutus/kokemus

Sinulla on asianmukainen korkeakoulutasoinen koulutus, pääaineena esimerkiksi työympäristö, käyttäytymistiede, henkilöstötutkimus tai psykologia.

Olet jo kerryttänyt kokemusta työelämässä sekä aihealueeseen liittyvää osaamista. Kokemus strategisesta työstä ja työympäristökysymyksistä ja/tai käytännön kokemus työympäristökysymyksistä kaivosalalla tai raskaassa teollisuudessa lasketaan eduksi.

Toimit luontevasti ryhmässä, niin että voimme osaston sisällä auttaa toisiamme ja oppia toisiltamme, mutta pystyt myös kehittämään itsenäisesti aihealueen kysymyksiä muun organisaation hyväksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ennakkoluulottomuutta ja avoimuutta uusille näkökulmille. Sinun tulee ymmärtää monimutkaisia yhteyksiä ja kyetä tekemään kompromisseja ristiriitaisten tavoitteiden ilmaantuessa sekä ottaa huomioon organisaation eri tasot (yksilö, ryhmä, yritys). 

Muuta

Asemapaikkana on pääasiassa Boliden Ruotsissa mutta muut järjestelmät voivat olla mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Koska yrityksellä on toimintaa Ruotsissa, Irlannissa että Suomessa, tehtävä edellyttää sekä ruotsin että englannin suullista ja kirjallista taitoa, ja suomen osaaminen on suureksi eduksi.
Työhön kuuluu matkustamista, joten vaatimuksena on B-ajokortti.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Annika Kruuna, Boliden Mines Health &Safety, Boliden GruvorMinessti: annika.kruuna@boliden.com

Ammattiliittotiedot

Ammattiliittotietoja antavat Holger Rilinger (SACO), puh. +46 (0)910 70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), puh. +46 (0)910 77 42 39 ja Peter Markström (Ledarna), puh. +46 (0)910 77 40 09.

Hakemus

Työskentelemme työpaikallamme aktiivisesti monimuotoisuuden puolesta ja toivotamme kaikki hakijat tervetulleiksi. Hakemustasi käsitellään GDPR:n edellyttämällä tavalla. Jätä hakemuksesi ja CV:si verkkosivullemmewww.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden. Hakemustasi koskeviin kysymyksiin vastaa Bertil Karlsson, Senior Talent Acquisition Partner, +46910-77 32 78

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksiä sekä mediamyyjiä pyydetään välttämään yhteyden ottamista, koska huolehdimme rekrytoinnista itse.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 8. kesäkuuta 2022

Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

---------------------------------------------------------------------

Yrityksemme kehittyy jatkuvasti. Tutkimme joka päivä, miten voimme parantaa modernia elämää ja yhteiskuntaa. Valmistamillamme metalleilla on keskeinen tehtävä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Olemme ylpeitä päivittäisistä aikaansaannoksistamme. Oletko valmis osallistumaan uteliaisuudellasi, persoonallisuudellasi, taidoillasi ja ainutlaatuisella taustallasi? Ole oma itsesi ja haasta meidät - viedään muutosta eteenpäin tulevien sukupolvien hyväksi!

---------------------------------------------------------------------

TÄRKEÄÄ! - Jos työskentelet tällä hetkellä Bolidenillä, älä täytä hakemusta tällä lomakkeella vaan kirjaudu omalle Workday-tilillesi hakeaksesi tehtävää ("Etsi työtehtäviä").