Skip to main content

Työvaatteiden painattaja, Teokem Oy

Työvaatteiden painattaja, Teokem Oy

"Palvelemme teollisuuden kunnossapitoa, urakoitsijoita ja kauppoja. Markkinoimme tunnettujen suomalaisten valmistajien ja maahantuojien tuotteita."

Etsimme asiakkaallemme Teokem Oy:lle Joensuuhun vakituiseen työsuhteeseen vaatteiden painattajaa. Asiakas on aktiivinen toimija työvaatteiden myynnissä Joensuussa.

Työtehtäviisi kuuluvat vaatteiden painatus asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vaatteiden painatuksesta. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Haethan paikkaa pian hakemuslomakkeen kautta? Haastattelemme jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Stella Laukkanen, stella.laukkanen@bolt.works

Haku päättyy: 31.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Työvaatteiden painattaja, Teokem Oy

Bolt.Works Oy
Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Tampere
Bolt.Works Oy
Kangasala
Bolt.Works Oy
Kannus
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Kuopio