Skip to main content

Työvalmentaja /Ohjaaja

Vallilan toimipiste on osa vammaistyön työelämän osallisuutta edistäviä palveluita. Vallilan toimipisteen tavoitteena on asiakkaan työuran rakentaminen hänen kiinnostuksiensa ja valmiuksiensa mukaisesti. Toimipisteessä tuetaan ihmisiä löytämään yksilöllinen polku kohti vapaita työmarkkinoita sekä pyritään ohjaamaan asiakkaita aktiivisesti jatko-opiskelemaan.

Työvalmentajana toimit osana asiantuntevaa ja innostavaa tiimiä. Haemme meille nyt lisävahvistusta, joka on motivoitunut kehittämään osa-työkykyisten henkilöiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Olet parhaimmillasi muuttuvissa ja itsenäistä työotetta vaativissa tilanteissa. Toisaalta sinusta saamme myös luotettavan tiimityöntekijän.

Työvalmentaja tukee asiakkaitaan työnetsinnässä ja työhön perehdytyksessä sekä tarjoaa asiakkailleen ja heidän työnantajilleen tukea koko työllistymisprosessin ajan.

Tehtävässäsi Sinulla on vastuu asiakkaidesi prosessin sujuvuudesta.Työnkuvaasi kuuluu monipuolinen verkostoyhteistyö työnantajien ja muiden asiakkaan työllistymistä tukevien tahojen kanssa. Olethan siis kiinnostunut yhteistyöverkostojen kehittämisestä ja ylläpitämisestä.

Haastattelemme työnhakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).
 
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen tuetun työllistymisen menetelmistä, työhönvalmennuksesta, ammatillisesta kuntoutuksesta sekä yritysyhteistyöstä.

Tehtävässä on koeaika.

Yhteystiedot: Jonna Mendolin, p. 09 310 22919. jonna.mendolin@hel.fi
Työpaikan osoite: Kumpulantie 1, 00520 HELSINKI
Palkkaus: 2417,89/kk
Työ alkaa: 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.09.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-596-21
Ilmoitus jätetty: 14.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Työvalmentaja /Ohjaaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus