Skip to main content

Työvastaava siivoustyöhön (Orivesi, Ruovesi)

Sillä Siisti Marjo Oy on siivousalan yritys, joka on tehnyt Orivedellä ja Ruovedellä puhtaanapitotöitä jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja porrassiivoukset yksityisille sekä julkisille toimijoille. Myös yritys- ja teollisuussiivoukset hoituvat yrityksen kautta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä heidän verkkosivuillaan: http://www.tmisillasiisti.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme innokasta ja omatoimista työvastaavaa monipuolisiin työkohteisiin ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Oriveden ja Ruoveden alueille. Hae tehtävään pikaisesti, sillä työ aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kohteiden siivouksia itsenäisesti ja oman työporukan kanssa. Työvastaavan tehtävässä vastaat omasta ja oman siivousryhmäsi työstä, saat myös suunnitella omat työpäiväsi. Siivouskohteisiin kuuluu muun muassa yritysten tiloja, rappukäytäviä, mökkejä sekä majoituspalveluiden tiloja Orivedellä ja Ruovedellä. Työssä käytetään ympäristöystävällisiä ja biohajoavia kemikaaleja.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy siivoustaitoa sekä kykyä suunnitella ja johtaa omia työvuoroja. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kykyä tarvittaessa reipastahtiseen ja ripeään työskentelyyn, arvostamme myös hyvää asennoitumista työntekoon. Työkohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi työssä tarvitaan b-ajokorttia.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:00-16:00 välille. Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja korvaus työstä maksetaan kuukausipalkkana.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä pikaisesti hakemus linkin https://www.click-hp.fi/hakemus/13204 kautta, sillä paikka täytetään nopeasti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata itsellesi haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Erik Linnemäki, puh. 050 411 2706.

---

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvu on ollut nopeaa. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Onnistumisen taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön halu löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Erik Linnemäki puh. 050 411 2706. Puhelintiedustelut arkisin klo 9:00-16:00 välillä.
Työpaikan osoite: Naulatie 3, 35100 ORIVESI AS
Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan
Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.06.2021
Ilmoitus jätetty: 11.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Työvastaava siivoustyöhön (Orivesi, Ruovesi)

Orivesi
35500 Juupajoki
Kangasala
35800 Mänttä-Vilppula
Helvetinkoluntie, Ruovesi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus