Skip to main content

UPM:n oppisopimuksella ammattiin

UPM hakee oppisopimusohjelmiin tulevaisuuden ammattilaisia!

Oppisopimusohjelmassa opitaan pääosin työtä tekemällä. Työskentelet yhdessä UPM:n ammattilaisten kanssa ja varmistat osaltasi, että asiakkaamme saavat laadukkaita tuotteita sovitun aikataulun mukaan.

Ohjelmaan sisältyy myös käytännönläheistä teoriakoulutusta, josta vastaa koulutusyhteistyökumppanimme. Noin kaksi vuotta kestävään ohjelmaan tehdään aina yksilöllinen opintosuunnitelma, jonka tavoitteena on suorittaa alakohtainen ammattitutkinto. Ohjelman aikana tutustut muihin oppisopimusohjelmassa opiskeleviin, joiden kanssa opitte yhdessä alan ammattilaisiksi.

Edellytyksenä oppisopimusohjelmiin osallistumiselle on täysi-ikäisyys ja ammatillinen perustutkinto. Lisäksi olet oma-aloitteinen sekä opit parhaiten tekemällä. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksesi.

Opiskelijoille maksetaan palkkaa oppisopimusohjelman ajalta. Tarkoituksena on, että ohjelman käyneet jatkavat koulutusta vastaavissa tehtävissä UPM:llä.

Oppisopimusohjelmat sekä paikkakunnat:

Sellun tuotannon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat sellutehtaan tuotantoprosessien valvonta ja ohjaus. Työtä tehdään valvomossa prosessia ohjaten, kuin myös aktiivisesti tehtaalla kiertäen.

Lappeenranta, Kouvola, Pietarsaari

Tarran tuotannon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat tarralaminaatin tuotantoprosessien valvonta ja ohjaus. Tarran valmistusprosessissa paperi- ja/tai muovimateriaaleista laminoidaan rullamuotoista etikettimateriaalia.

Tampere

Paperin tuotannon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat paperin tuotantoprosessien valvonta ja ohjaus. Prosessia ohjataan ja tarkkaillaan valvomosta sekä paperikoneella kiertäen.

Jämsänkoski, Valkeakoski

Sahan tuotannon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat sahan tuotantoprosessien valvonta ja ohjaus. Työskentelet sahan tuotantoprosessin eri vaiheissa.

Lappeenranta

Voimalaitoksen käytön oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat voimalaitosprosessien valvonta ja ohjaus. Valvomotehtävien lisäksi osallistut käyttökunnossapitotehtäviin sekä häiriöiden selvityksiin ja poistoon.

Jämsänkoski, Rauma, Valkeakoski

Sähkö- ja automaatiokunnossapidon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat automaatiolaitteiden ennakkohuolto, vianetsintä sekä mittaus-, asennus- ja korjaustyöt.

Jämsänkoski 1, Jämsänkoski 2, Rauma, Valkeakoski, Juupajoki, Pietarsaari, Lappeenranta

Mekaanisen kunnossapidon oppisopimusohjelmaan ja opittaviin työtehtäviin kuuluvat koneiden ja laitteiden ennakkohuolto, mittaus-, asennus ja korjaustyöt.

Jämsänkoski 1, Jämsänkoski 2, Rauma, Valkeakoski, Juupajoki, Pietarsaari, Lappeenranta

Tutustu ja lue lisää UPM:n oppisopimusohjelmista: upm.fi/oppisopimus. Hae ohjelmiin viimeistään 3.10.2022.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

UPM:n oppisopimuksella ammattiin

UPM
Lappeenranta
Kouvola
Pietarsaari
Tampere
42300 Jämsänkoski
Valkeakoski
Rauma
35500 Juupajoki
Kokopäiväinen, Harjoittelija, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti