Skip to main content

Urakka Laatoittaja

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn.  Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä.

Etsimme Pääkaupunkiseudulle URAKKA LAATOITTAJIA saneerauskohteiseen. Kohteet ovat Pohjois- ja Itä-Helsingissä sekä Espoossa. Asuntoja on yli 400 ja näihin etsimme ammattitaitoisia laatoittajia urakkatöihin. Laatat seinässä: 20x40 tai 25x40, lattiassa 10x10 verkossa.

Työtehtäviin kuuluu kylpyhuoneiden laatoitukset, saumaukset, silikoonaukset, pohjat ja vesieristykset, VTT -sertifikaatti ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Oma auto ja työkalut katsomme myös eduksi.

Hakijoilta odotamme luotettavaa, reipasta ja huolellista otetta työhön, sekä ennen kaikkea siistiä työnjälkeä. Haemme pelkästään urakka laatoittajia tähän työhön! Urakkaan kuuluu vedeneristykset, laatoitukset, saumaukset ja silikoinnit, josta maksetaan 18€/m². Jos haluat, voit tehdä tasoituksia (lattiat/seinät) joko tuntitöinä tai urakalla. Laatan kannoista huoneistoon saa yhden tunnin tuntityönä.

Mikäli kiinnostuit ja olet hakemamme ammattilaatoittaja, jätä hakemus tai soita suoraan.

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12260410
Lisätietoja: Veli-Pekka 
p. 0400236788 tai [email protected]

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Urakka Laatoittaja

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.05.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti