Skip to main content

Urakoitsijoita yritysmyynnin asennuksiin

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte ja Petra -keittiöt. Tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Nastolan tuotantolaitoksellamme. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat suomalaiset rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Asennustoimintamme kattaa koko Suomen. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme on 95 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Forssassa, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa.

Oletko kalusteasennusten ammattilainen ja etsit lisätöitä?
Hienoa, sillä haemme nyt lisää urakoitsijoita kalusteasennusten rinkiimme!

Tarjoamme osaaville tekijöille töitä niin Pääkaupunkiseudun, Jyväskylän, Joensuun, Kuopion, Lappeenrannan, Oulun, Rovaniemen, Tampereen kuin Turunkin alueella - ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää itsestäsi!
Odotamme sinulta vankkaa ammattitaitoa kalusteasennuksista. Olet aidosti ylpeä tekemästäsi laadukkaasta työstä. Novart Oy:n urakoitsijana asennat keittiökalusteita, huonekomeroita ja säilytysjärjestelmiä yritysmyynnin asiakaskohteissamme valitsemallasi alueella.

Edellytämme, että sinulla on työkokemusta vastaavanlaisesta asennustyöstä sekä omat ammattilaisen työkalut käytössäsi. Olet omatoiminen, osaat lukea kalustepiirustuksia ja pystyt työskentelemään itsenäisesti kohteessa kuin kohteessa. Urakoitsijana toimiminen edellyttää lisäksi oman auton käyttöä sekä voimassaolevaa Valtti- ja Työturvallisuuskorttia sekä vastuuvakuutusta.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja ota meihin yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Raimo Vuolteenaho, p. 040 765 2386 (parhaiten tavoitat arkisin klo 9-15).

Urakoitsijoita yritysmyynnin asennuksiin

Helsinki Metropolitan Area
Turku
Oulu
Kuopio
Joensuu
Jyväskylä
Lappeenranta
Rovaniemi
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja