Skip to main content

Veroasiantuntija tai juristi

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta?

Voit olla yksi meistä.

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa ja Virossa meitä KPMG:läisiä on yli 1500 ja toimimme 24 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.

Haemme nyt Turkuun

Uransa alkupuolella olevaa veroasiantuntijaa tai juristia 

Osaksi lähes 30 asiantuntijan Läntisen alueen vero- ja lakitiimiämme monipuolisiin verotuksen tehtäviin. Veroasiantuntijana osallistut yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa toimeksiantojen suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäväkenttääsi voi kuulua myös:

  • omistajavetoisten yritysten ja yrittäjien vero- sekä yhtiöoikeudellinen konsultointi
  • yritys- ja rakennejärjestelyjen suunnittelu ja toteutus
  • kansainväliset yritys- ja henkilöverotuksen toimeksiannot
  • veroprosessien hoitaminen sekä
  • henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvät toimeksiannot

Tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä toimimaan asiakasrajapinnassa sekä oppimaan uutta. KPMG:llä on asiakkaana suuri määrä perheyrityksiä ja muita omistajavetoisia yrityksiä ja kansainvälistyviä kasvuyrityksiä, startupeja sekä julkishallinnon asiakkaita, joten työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia ja pääset haastamaan itseäsi sekä saamaan vastuuta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

Oikeustieteellistä loppututkintoa sekä työkokemusta yritysverotuksen tai liikejuridiikan parista. Olet proaktiivinen ja itsenäinen asiantuntija, mutta toimit mielelläsi myös osana tiimiä. Verotuksen osaamisen ja kiinnostuksen lisäksi arvostamme myös kirjanpidon ja siviilioikeuden osaamista erityisesti yhtiöoikeuteen liittyen. Kokemusta olet voinut hankkia esimerkiksi verohallinnosta,
tilintarkastusyhteisöstä tai laki- ja asianajotoimistosta. Lisäksi erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät kommunikointitaidot ovat välttämättömyys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle

upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi innostavassa huipputiimissämme. Pääset kokeneempien asiantuntijoidemme rinnalla palvelemaan asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Tule rakentamaan asiakkaidemme ja yhtiömme tulevaisuutta! Tehtävä edellyttää sinulta paljon, mutta olemme valmiita tarjoamaan sinulle tukemme, että pystyt parhaimpaasi. Tarjoamme myös erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja sekä laaja-alaiset
työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan,

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Fagervik, p. 040 8285493.

Toimi nopeasti! Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä voimme edetä sopivien hakijoiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika umpeutuu 14.5.2021.

Veroasiantuntija tai juristi

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus