Skip to main content

Uudelle uralle kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä

Tähtäimessä uusi työura kansainvälisen liiketoiminnan parissa?

Oletko työtön työnhakija tai onko työsuhteesi päättymässä? Kiinnostaako sinua työtehtävät kansainvälisen liiketoiminnan areenoilla? Entä kuulostaako oman osaamisen kehittäminen korkeatasoisessa koulutuksessa sekä työskentely sen rinnalla mahdollisuudelta rakentaa uutta suuntaa työurallesi?

Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntija F.E.C.* -rekrytoiva koulutus auttaa sinua työllistymään osaamistasi ja tulevaisuuden kehittymistoiveitasi vastaavaan tehtävään. Koulutus​toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy työskentely sovituissa tehtävissä yhteistyöorganisaatiossa sekä Aalto PRO:n järjestämät koulutuspäivät kansainvälisen liiketoiminnan aiheiden parissa.

Kansainvälisen liiketoiminnan osaajia ja asiantuntijoita tarvitaan yhä enemmän, joten kouluttautumalla tämän aihealueen erityisosaajaksi, parannat työllistymismahdollisuuksiasi!

Aiempiin F.E.C. -koulutuksiimme osallistuneet ovat työskennelleet yhteistyöorganisaatioissaan mm. seuraavissa tehtävissä: Business Development, projektipäällikkö, Order Management Specialist, Logistics Specialist, Sales Manager (Industrial Customers), kehityspäällikkö, myyntipäällikkö, kansainvälistymistuotepäällikkö.

Koulutuspäivien aikana syvennät kansainvälisen liiketoiminnan osaamistasi seuraavissa aihepiireissä:

  • kansainväliset markkinat ja liiketoiminnan suunnittelu
  • arvoa ja kasvua tuottava markkinointi ja myynti
  • bränditarina ja palvelukehitys
  • vaikuttava digitaalinen viestintä.

Lisäksi saat valita omaa kehittymistäsi ja yhteistyöyrityksessä työtehtävääsi tukevia koulutusteemoja valinnaisista koulutuksistamme.

Kouluttajina toimivat muun muassa Aalto-yliopiston huippuasiantuntijat.

Koulutusohjelma on suunnattu Uudenmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulu- tai amk-tutkinnon suorittaneille tai jo työkokemuksen asiantuntijatehtävistä hankkineille henkilöille. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito. Hakijan opinnot voivat liittyä esim. kansainväliseen kauppaan, logistiikkaan, liiketoimintaan tai -talouteen ja työkokemus voi olla hankittu esim. viennin tai tuonnin, myynnin, markkinoinnin, logistiikan, viestinnän tai projektijohtamisen tehtävistä.

Koulutus kestää kuusi kuukautta ja tärkein tavoitteemme on löytää sinulle työpaikka sekä varmistaa osaamisesi kehittyminen ja syventäminen koulutuksessamme.

Koulutuksen aloittamisen edellytyksenä on yhteistyöorganisaatiopaikan löytyminen. Asiantuntijamme auttavat yhteistyöpaikan etsimisessä, mutta oma aktiivisuus paikan hakemisessa on myös tärkeää.

Haethan viipymättä mukaan rekrytoivaan työvoimakoulutukseemme, jos olet työtön, lomautettu tai työttömyysuhanalainen (esimerkiksi päättyvä määräaikaisuus) ja haluat edistää työllistymistäsi sekä kehittyä kansainvälisen liiketoiminnan ammattilaiseksi.!

Yhteistyöpaikkoja haetaan koko hakuajan, joten oma hakemus koulutukseen kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Haku päättyy 15.2.2022.

Lisätietoja koulutuksesta ja hakulinkit löydät Aalto PRO:n sivuilta.

Hakemus jätetään TE-palveluiden sivujen kautta. Koulutuksen numero on 703990.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Yhteistyöpaikkojen haku:
Lotta-Riina Kolppanen, Recruitment Consultant, Nesenta Oy, +358 40 099 6752, lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi

Inka Sihvola, Recruitment Consultant, Nesenta Oy, +358 40 520 5855, inka.sihvola@nesenta.fi

Ohjelman sisältöön liittyvät kysymykset:
Tiina Välikangas, Senior Program Manager
+358 10 837 3878
tiina.valikangas@aaltoee.fi

---

*) F.E.C. = Further Educated with Companies. F.E.C.-ohjelma on noin puolivuotinen yhteistyöjakso potentiaalisen tulevan työntekijän ja yhteistyöorganisaation välillä - tavoitteena työsopimus. Koulutussopimukseen perustuva ohjelma sisältää perehtymistä ja käytännön työskentelyä sekä Aalto PRO:n järjestämän koulutuksen.

Työvoimakoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa ja se on osallistujalle maksuton. Ohjelman tärkein tavoite on löytää osallistujille työpaikka sekä mahdollistaa osaavan henkilöstön rekrytoiminen alueen yrityksiin ja muihin organisaatioihin.

Koulutuksen järjestää Aalto University Professional Development, Helsinki

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistuvien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.

Uudelle uralle kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä

Aalto University Professional Development, Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus