Skip to main content

Uuden verkkokaupan Logistiikkapäällikkö K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Ruuan verkkokaupassa K-ryhmä on Suomessa markkinajohtaja ja nyt lähdemme rakentamaan sen rinnalle aivan uutta käyttötavaran verkkokauppaa. Olemme aloittaneet rakentamaan tiimiä, joka työn aloittaa. Tässä huikea mahdollisuus päästä osaksi tätä K-ryhmälle merkittävää hanketta aivan ensi askeleista lähtien. Tällaisia tilaisuuksia on vain harvoin tarjolla!

Etsimme logistiikkapäällikköä K-Ryhmän Päivittäistavarakaupan Kaupan toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan käyttötavaran verkkokaupan toimitusketjun operatiivisesta toiminnasta kuluttajalle asti sekä erityisesti varastotoiminnan kehittämisestä. Työsi painottuu alkuvaiheessa toiminnan käynnistämiseen ja myöhemmässä vaiheessa operatiivisen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Toimit päivittäisessä yhteistyössä kaupallisten yksiköiden, kaupan toimintojen sekä fyysisen logistiikan kanssa. Laajaan yhteistyöverkostoosi kuuluu lisäksi ennen kaikkea logistiikkapalvelutoimittajia ja tavarantoimittajia. Olet jäsenenä yksikön johtoryhmässä.

Odotamme sinulta:

• Kokemusta ja osaamista operatiivisen toimitusketjun johtamisesta tukku- tai vähittäiskaupasta, erityisesti varastotoimintojen osalta
• Kokemusta verkkokaupan tai muun kuluttajaliiketoiminnan toimitusketjusta
• Vahvan logistisen taustan lisäksi myös kaupallista näkemystä ja kykyä johtaa asiakaskokemusta
• Laajaa kokonaisuuksien hahmottamista ja näyttöjä erityisesti tietojärjestelmäpohjaisten prosessien kehittämisestä sekä projektityöskentelystä
• Kykyä viedä asioita eteenpäin matriisiorganisaatiossa
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• Näyttöjä vastaavan tasoisista tehtävistä ainakin kahden vuoden ajalta
• Sujuvaa kommunikointia englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle:

• Monipuolisen, mutta selkeästi mitattavan työkentän
• Paikan keskeisenä tekijänä yhdessä Pohjoismaiden merkittävimmässä toimitusketjussa osana uuden toiminnan käynnistystä – ikään kuin start up isomman yrityksen sisällä
• Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen
• Kehityshenkisen ja tuloshakuisen työympäristön ja mukavat työkaverit

Työskentelet pääkaupunkiseudulla, ensisijaisena lähityöpaikkana K-Kampus Helsingin Kalasatamassa.
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.
Täältä löydät lisätietoja: www.kesko.fi/uusi-verkkokauppa

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjujohtaja Antti Lähde (puh. 050 3875997), tavoitettavissa parhaiten to 9.12. klo 8-9, ma 13.12. klo 15-17 ja ma 20.12 klo 16-17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta pe 31.12.2021 mennessä.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Uuden verkkokaupan Logistiikkapäällikkö K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti