Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Kiinnostaako ravintola-alalla työskentely, mutta sinulla ei vielä ole alan työkokemusta tai osaamista?

Meillä on sinulle ratkaisu: osallistu järjestämäämme Raflateam -valmennukseen ja olet valmis aloittamaan ravintola-alan työt! Ainoa vaatimus on, että sinulla on positiivinen ja reipas asiakaspalveluasenne, haluat oppia uutta ja olet valmis sitoutumaan työvuoroihin!

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksipäiväisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Baarityöskentelyn salat aukeavat, kun valmentajamme opettaa cocktailien erilaiset valmistustekniikat ja trendikkäimpien juomien valmistuksen. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat asiakaspalvelutyön perustaidot, jotta pystyt aloittamaan ravintoloissa työskentelyn!

Raflateam järjestetään Seinäjoella 20.-21.10.2021. Valmennus on maksuton mukaan valituille hakijoille.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Käytyäsi valmennuksen pääset työskentelemään asiakkaillamme erilaisissa ravintoloissa ja oppimaan lisää työstä käytännössä. Baronan kautta pystyt työskentelemään joustavasti opiskelujen tai toisen työn ohella. Sinulla on mahdollisuus tutustua moneen eri yksikköön ja saada paljon uusia työkavereita. Ehkäpä onnistut myös löytämään itsellesi kesätyöpaikan ensi kesälle - kevät ilman stressiä kesätyöpaikasta kelpaisi ehkä myös sinulle?

Kuinka pääsen mukaan?

Jätä hakemuksesi linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta!

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi, +358 50 3962 812

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Uusia tekijöitä ravintola-alalle - me valmennamme sinut!

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus