Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaatemyyjä (10h/vko) Budget Sport Kuopio

Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus Budget Sport Kuopiossa sujuu mutkattomasti. Työnkuvaan kuuluu myös kaupan muut työtehtävät. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.
Ikäraja 18 vuotta. Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus 15.11.2021 alkaen.

Odotamme sinulta :
- iloista asiakaspalveluasennetta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- tiimityöskentely taitoa
- sosiaalisuutta

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle :
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ahonen, Myymäläpäällikkö, mikko.ahonen@budgetsport.fi

Lähetä hakemuksesi 31.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

www.kesko.fi/avoimet työpaikat/

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Liikuttavan halpa urheilukauppa. Budget Sport on kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan halpakonsepti, jonka omistaa Intersport International Corp. Suomessa Budget Sport konseptista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Konseptin pilottikauppa avattiin Vantaan Tammistossa keväällä 2006. Tammiston lisäksi toimimme Espoossa, Turussa, Lempäälän Ideaparkissa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, ja Porissa. Verkkokauppamme www.budgetsport.fi on toimialan pioneerina toiminut keväästä 2009.

Vaatemyyjä (10h/vko) Budget Sport Kuopio

Intersport Finland Oy
Pohjois-Savo
Kuopio
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus