Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaatemyyjä (keikkatyö)

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Haemme asiakkaallemme Kekäle Oy:lle VAATEMYYJIÄ keikkaluontoiseen työhön Joensuuhun.

Tehtäviisi kuuluvat myymälätyöskentely laaja-alaiset tehtävät. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan (arkisin 10-18, la 10-16 välillä).

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, mieluiten kaupan alalta. Sinulta löytyy joustava asenne työntekoon,  tilannetajua sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet myös nopea oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta myös aiempaa kassankäyttökokemusta, mutta laitteet perehdytetään työn alkaessa.

Palkkauksessa sovellamme kaupan alan työehtosopimusta. 

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa perheyrityksessä. Pääset työssäsi kokemaan pukeutumisen ilon yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi Go Onin työntekijänä saat alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Ole siis nopea ja jätä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vaatemyyjä (keikkatyö)

Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti