Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaatemyyjä Nansolle, Raisio

Oletko palvelualtis ja nautit aidosti asiakkaiden auttamisesta? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn rinnalle? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus! 

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme aurinkoisella, asiakaspalvelumaisella ja vastuullisella asenteella varusteltua myyjää Rainmakerille keikkatyöhön Nanson ihanaan vaatemyymälään Raisioon. Saat itse valita meidän näppärän Toimitori-sovelluksen kautta milloin haluat tehdä työvuoroja. Maksamme kaupanalan TES:in mukaisen palkan ja se maksetaan kerran viikossa. Kätevää eikö!

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon. Myymälässä saatetaan työskennellä työvuoroissa itsenäisesti. Työhön ja Nanson toimintatapoihin perehdytetään.

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut vastuullisista vaatteista. Keikkatyössä tärkeää on rohkea sekä ennakkoluuloton asenne, sillä vuoroja tarjoutuu usein lyhyellä varoitusajalla.

NANSO TYÖPAIKKANA

Nansolla pääset osaksi ikonisen suomalaisen brändin tarinaa. Nanson juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja maaseudussa. Yritys perustettiin vuonna 1921 Pirkanmaalle, jossa elämä on perinteisesti ollut rauhallista ja luontoa kunnioittavaa. Tämä kaikki näkyy Nansossa edelleen.

Olit sitten hakemassa työkokemusta tulevaisuutta ajatellen tai kokenut asiakastyön ammattilainen, joka haluaa käyttää ammattitaitoaan hyödyksi muotialalla, Nanso tarjoaa sinulle ympäristön, jossa voit oppia ja kehittyä sekä ammatillisesti että yksilönä. Nanso on myös mainio paikka päästä oppimaan suomalaisten keskuudessa tunnetun brändin toimintatavoista.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Tarvittaessa kutsuttava, keikkatyö, myymälän aukioloaikojen mukaan

Paikkakunta: Raisio

Palkka: Kaupanalan TES

Aloitus: Mahdollisimman pian

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! 

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkena klo 9-15 numerosta: 040 131 9632. Minulle voi laittaa viestiä myös Whatsappin kautta. 

 

Rainmaker – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten. Autamme asiakkaitamme täyttämään avoimet työpaikat, sillä olemme työntekijäkokemuksen ammattilaisia. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vaatemyyjä Nansolle, Raisio

Vuokratyö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 16.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti