Skip to main content

Primary tabs

Vaatemyyjä, pääkaupunkiseutu

Oletko innokas ja motivoitunut asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti asiakaslähtöisestä myynnistä samalla huomioiden asiakkaiden tarpeet? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn rinnalle? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus!

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme aurinkoisella, asiakaspalvelumaisella ja vastuullisella asenteella varusteltuja myyjiä Rainmakerille pääkaupunkiseudun vaatemyymälöihin keikkatöihin. Maksamme kaupanalan TES:in mukaisen palkan ja se maksetaan kerran viikossa.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon.

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut työnteosta. Toivomme että sinulla on vähintään vuoden kokemus myyntitehtävistä vaatekaupassa, hyvä suomenkielen taito ja olet täysi-ikäinen.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: Tarvittaessa kutsuttava, keikkatyö

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa

Palkka: Kaupanalan TES

Aloitus: sopimuksen mukaan

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai arkena klo 10-16 numerosta: 0401319632 tai sähköpostitse: [email protected]

Rainmaker – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten. Autamme asiakkaitamme täyttämään avoimet työpaikat, sillä olemme työntekijäkokemuksen ammattilaisia. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vaatemyyjä, pääkaupunkiseutu

Vuokratyö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 15.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti