Skip to main content

Vahtimestari / Laitoshuoltaja Hämeenlinnaan

Rakastamme työtämme - luomme asiakkaillemme aitoja kohtaamisia palvelun ja ruuan äärellä, joka päivä.

Vahtimestari / laitoshuoltaja

liity mukavaan joukkoomme ja tule töihin Hämeenlinnan kaupungin siivouspalveluiden tiimiimme.  

Etsimme käyttäjäpalveluiden ammattilaista tiimiimme. Työssäsi toimit koulun ja/tai päiväkodin käyttäjäpalveluissa, vastaamassa mm.  ovien avaamisesta, kalustejärjestelyistä, kopionti- ja postitustehtävistä ja vieraiden vastaanotosta. Osallistut myös mm. ruokien kuljettamiseen, astiahuoltoon, pikkupyykin pesuun tai huuhteluun, tarkistus- tai välisiivousten tekemiseen.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä.

MIKSI COMPASSILAISEKSI?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta.Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN?

Sinulla tulee olla tehtävään sopiva koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus ja toivomme kokemusta siivouksen ja puhtaanapidon työtehtävistä.  Sinulla on itsenäinen työskentelyote, organisointikyky ja joustavuus sekä ystävällinen palveluasenne. Olet luotettava tiimin jäsen!

HAE NYT JA TULE MUKAAN TIIMIIN!

Hae tehtävään viimeistään 31.10.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Lehtonen puh. 040 620 3399.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Vahtimestari / Laitoshuoltaja Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus