Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaihdekokoonpanojen varustelija

Haemme Karkkilaan arvostetulle asiakkaallemme Sew Industrial Gears Oy:lle tuotantotyöntekijää vaihdekokoonpanojen varustelutehtäviin 2-vuorotyöhön.

Työt koostuvat akseli- ja hammaspyöräkokoonpanojen varustelutehtävistä kuten pienet asennustehtävät ja suojaukset. Tehtäviin kuuluu myös muita loppuvarustelun oheistöitä

Työssä vaaditaan tarkkaa työotetta ja pitkäjänteistä tekemistä. Aiempi kokemus tuotantotyötehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • aikaisempi kokemus mekaanisesta teollisuustyöstä ja/tai teknisen alan koulutus
  • hyvä asenne ja oppiskyky, sekä halua opetella uutta tarkkuutta vaativissa tehtävissä
  • valmius vuorotyöhön ja suomen kielen taito.

Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden työllistyä hyvällä peruspalkalla pitkäkestoiseen työhön viihtyisään työympäristöön, sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä yrityksessä ajan myös haasteellisempiin ja vaihteleviin työtehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse jari.kajanne@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 28.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.kajanne@barona.fi

Sew Industrial Gears Oy

SEW-EURODRIVE on kansainvälinen, vakavarainen konserni, jonka palveluksessa on yli 18.000 henkilöä. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti 17 tuotantolaitosta ja 82 paikallista kokoonpanotehdasta. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Vaihdekokoonpanojen varustelija

Barona Teollisuus
Karkkila
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus