Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vaihtoautomyyjiä K-Auto, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 04.10.2022
Hakuaika päättyy: 31.10.2022

K-ryhmä ja K-Auto panostaa nyt vahvasti käytettyjen autojen kauppaan. Tämän johdosta haemme myyjiä mukaan kasvavaan automyynnin organisaatioomme. Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaita ja osaavia vaihtoautomyyjiä tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi aktiivisuus ja kontaktien ottaminen eri välineillä on sinulle luontevaa ja mielekästä työtä. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Kiinnostus autoalaan on tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Odotamme sinulta:
- Myynnin nälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa
- Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
- Digi-kanavien tuntemusta
- Halua ja kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan
- Automyynnin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi
- Ajokorttia

Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi!

Tarjoamme sinulle:
- kilpailukykyisen provisiomallin, jossa hyvällä suorituksella pääsee erinomaisiin ansioihin. Meillä myyjä tienaa keskimäärin yli 4000€/kk ja parhaat myyjät yli tuplasti
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa sekä koulutusta roolisi tueksi
- erittäin ammattitaitoisen ostotiimin myynnin tueksi
- erinomaisen, huolella valitun ja kilpailukykyisesti hinnoitellun, reilusti yli 2000 vaihtoauton valikoiman
- paljon asiakaskontakteja sekä houkuttelevan autovaraston jonka kysynnästä huolehdimme yhdessä päivittäin
- markkinoiden kysytyimmät merkkiedustukset
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten uudenkarhean laadukkaan työsuhdeauton

Meillä työskennellessä sinulla on hyvät edellytykset menestyä automyyjänä. Hyvin hoidettu varasto sekä uusien autojen myynnin kautta tulevat asiakaskontaktit vauhdittavat kaupantekoa jatkuvasti.

Syöttöjä maalille tulee siis reilusti ja tarvitsemme sinut viimeistelemään ne maaliin asti!

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

K-Auto – merkkejä tulevaisuudesta

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Aapo Mäntytörmä, puh.0504068977 / [email protected]
Lähetä hakemuksesi 31.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Tehtävä täytetään heti kun sopiva ehdokas löytyy.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K Auto Oy vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin, Cupran, Bentleyn, Porschen, MAN kuorma-autojen ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K Auton -palvelukonseptiin kuuluvat mm. uusien- ja vaihtoautojen myynti ja osto, K-Auto Leasing - leasing-palvelut yrityksille sekä K-Lataus -verkosto.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti