Skip to main content

Automyyjiä LänsiAutoon

Vahvistamme myyntivoimaamme ja etsimme vauhdikkaita tulevaisuuden myyntitykkejä kaikkiin LänsiAuton toimipisteisiin

Sinulla ei tarvitse olla pitkiä kilometrejä takana myyntityöstä, sillä etsinnässä on erityisesti kaupallista asennetta, yrittäjähenkisyyttä, tahtoa menestyä ja sopivasti kilpailuhenkisyyttä. Autoalan kokemusta et tarvitse: koulutamme tehtävään. Kokemus aktiivisesta myyntityöstä on etu.

Mitä me toivomme sinulta?

Olet luonteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Pidät kaupanteosta ja olet ehkä jo aloitellut myyntiuraasi muulla alalla tai vaikka autokaupassakin. Kaupallinen peruskoulutus ja kyky oppia uutta ovat eduksi. Etsimme yrittäjähenkisiä henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kovasti töitä tuloksen, oman ansiotason ja ammatillisen kehittymisen eteen. Tämän kaiken kruunaa pieni pilke silmäkulmassa ja peloton tapa lähestyä asiakasta; myös sähköisissä kanavissa ja puhelimessa.

Mikä sinua odottaa?

LänsiAuto on yksi Suomen suurimmista autokaupan ketjuista, joka tarjoaa selkeät eväät oman uuden myyntiuran rakentamiseen. Yhtiössä tehdään 15 000 autokauppaa ja 70 000 huoltoa vuodessa, joten valmiit asiakkuudet odottavat ottajaansa. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään, jossa sinusta koulutetaan seuraava alan kärkimyyjä. Tehtävässä on provisiopalkkaus, ja hyvästä onnistumisesta palkitaan hyvin. Pääset mukaan tiimiin, jossa on asiakaskeskeinen ja kannustava ilmapiiri. Tiimin tuki luo sinulle päivittäin edellytykset menestymiselle ja viihtymiselle.

Nyt tarjolla oleva tehtävä on luonteeltaan vakituinen sekä kokoaikainen. Työsuhteessa on siis myyntitulokseen sidottu, alan parhaimpiin kuuluva palkkamalli.

Nyt on siis aika pukea myyntihousut jalkaan ja tarttua mahdollisuuteen! Hakemus kannattaa lähettää vielä tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Jos joku jäi mietityttämään ja kaipaat viimeistä vakuuttamista, laita sähköpostia Baronan konsultille Teemu Kytölälle teemu.kytola@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 15.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: teemu.kytola@barona.fi, 0445171035

Länsiauto Oy

LänsiAuto on suurimpia autoalan konserneja Suomessa, joka palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita yhdeksässä eri toimipisteessä Suomessa. Palveluvalikoimamme on toimialamme laajin. Tarjoamme asiakkaillemme automyynti-, huolto-, varaosa-, leasing- ja autonvuokrauspalveluja. Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivin ratkaisu autoiluun. Haluamme, että autoilu on helppoa ja vaivantonta. Siksi tarjoamme asiakkaille laajan valikoiman palveluita ja tapoja autoiluun. Palvelemme asiakkaitamme koko elinkaaren läpi aina auton hankinnasta sen vaihtamiseen uudempaan. LänsiAutossa työskentelee yli 500 autokaupan, huollon, leasing- sekä vuokraamopalveluiden ammattilaista.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Automyyjiä LänsiAutoon

Barona
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus