Skip to main content

Vaihtoautomyynnin tukihenkilö

Etsimme nyt vaihtoautomyynnin tukihenkilöä Autoverkkokaupan Raision toimipisteeseen. Etsimämme osaaja pääsee työskentelemän hyvien tuotteiden sekä mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä yhteiseen hiileen puhaltaen. Tervetuloa mukaan voittajajoukkueeseen!

Tässä tehtävässä vastaat vaihtoautoprosessista aina autojen vastaanottamisesta niiden myyntiin saattamiseen asti. Toimenkuvaan kuuluu käytettyjen autojen tarkastaminen, hinnoittelu, esittelykuntoon huolehtiminen sekä autojen lisääminen nettisivuille. Tehtävä on itsenäinen, mutta roolissa tehdään tiivistä yhteistyötä niin huollon kuin automyynninkin kanssa.

Tehtävässä menestyy itseohjautuva ja oppimishaluinen tekijä, jolta löytyy myös aikaisempaa kokemusta käytettyjen autojen parissa työskentelystä. Hyvät organisointitaidot sekä yhteistyökykyinen ja avulias asenne ovat tehtävässä menestymisen perusedellytyksiä.

Mitä odotamme sinulta?

 • aiempaa kokemusta käytettyjen autojen parissa työskentelystä
 • itseohjautuvaa ja toimeliasta otetta työhön
 • tietoteknistä osaamista ja hyvää kirjoitustaitoa suomeksi
 • kykyä organisoida ja hallita useita asioita yhtäaikaisesti
 • halua oppia uutta ja kehittää autoalaa
 • yhteistyökykyä ja avuliasta asennetta
 • rohkeutta ja ammattimaisuutta

Mitä tarjoamme sinulle?

 • ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä osana uudenlaista autokauppaa
 • tutkitusti hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
 • kilpailukykyisen palkkausmallin
 • vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi
 • hyvät työsuhde-edut kuten kattavan työterveyshuollon

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mikko Rantakare, p. 0405533663.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@bassadone.fi 15.12.2021 mennessä.

Autoverkkokauppa on Suomen ensimmäinen autoliike, josta voit ostaa uuden- ja vaihtoauton alusta loppuun verkossa. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: koeajovarauksen, lisävarusteet, sitovan vaihtoauton hinnan ja rahoituspäätöksen. Verkkopalvelun lisäksi olemme palveluksessasi kaikkialla missä haluat: chatissä, puhelimessa, sähköpostissa, somessa sekä myymälässä, Vantaan Petikossa ja nyt myös Raisiossa. Autoverkkokauppa on myös kaikkien edustamiemme merkkien valtuutettu merkkihuolto; Citroên, DS Automobiles, Dacia, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Renault, Suzuki, SsangYong ja Lotus.

Autoverkkokaupan omistaa perinteikäs ja luotettava konserni, Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien autoverkkokaupassa myytävien autojen virallinen Suomen maahantuoja ja joka myy vuosittain 30 000 uutta autoa. Yritys on osa Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmää, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja kehittää koko ajan toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Bassadone Automotive Nordic kantaa ylpeydellä kansainvälisestikin arvostettua Great Place To Work® -sertifiointia. Yrityksemme on valittu myös yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista 2021. Nämä tunnustukset kertovat yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.