Skip to main content

Vakituinen Sähköasentaja Kauhajoelle, Pesmel Oy

Vakituinen Sähköasentaja Kauhajoelle, Pesmel Oy

Asiakkaamme Pesmel Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen yhteistyökykyistä ja kokenutta sähköasentajaa Kauhajoelle. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työntekijä työllistyy suoraan Pesmelille.

Sähköasentajan työtehtäviin kuuluu yrityksen omissa tiloissa tapahtuva kokoonpanotyö sekä asennustyöt asiakkaan tiloissa.

Etsimme ensisijaisesti tekijää, jolta löytyy jo useamman vuoden kokemus laitesähköasentajan työtehtävistä. Omaat kokemusta teollisuuden koneiden ja laitteiden sähköistyksestä ja pystyt tarvittaessa ohjaamaan myös muita. Kiinnostus esimiestehtäviin katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme hakijalta
- sähköalan koulutusta
- hyviä sähkö- sekä konekuvien lukutaitoa
- atk-taitoja
- matkustusvalmiutta tarvittaessa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle:
- vakituisen työsuhteen pitkään alalla olleessa yrityksessä
- säännöllisen päivätyön arkisin
- hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- mukavat työkaverit ja työyhteisön
- ammattilaisista koostuvan tiimin tuen
- mielekkään ja monipuolisen työnkuvan
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä ja hyvälle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka määräaikaisen vuokratyösuhteen jälkeen suoraan Pesmel Oy:llä.

Katso sivuiltamme myös muut Pesmelin avoimet työpaikat!

Pesmelillä on yli 40 vuoden kokemus materiaalivirtoja ja logistiikkaa parantavien ratkaisujen toimittamisesta erityyppisissä tuotantolaitoksissa. He keskittyvät palvelemaan asiakkaita ympäri maailmaa sellu- ja paperi-, metalli- ja renkaidenvalmistusteollisuudessa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://pesmel.com/

Lisätietoja arkisin klo 8-16 välillä antaa rekrytointikonsultti Roosa Ojala, p. +358504713842, roosa.ojala@bolt.works. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt -sovelluksen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Vakituinen Sähköasentaja Kauhajoelle, Pesmel Oy

61800 Kauhajoki
Vakituinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus